Сергій Стаховський: Коли росіяни кричали про газ, було неприємно, що спорт змішують з політикою

Сергій Стаховський: Коли росіяни кричали про газ, було неприємно, що спорт змішують з політикою

Нинішній рік для українського тенісу вийшов напрочуд вдалим. Жіноча збірна пробилася до І Світової групи в Кубку Федерації, чоловіча ледь не повторила подвиг дівчат, зупинившись за крок до еліти Кубка Девіса. Успіхи наших чоловіків пов’язані переважно з іменем Сергія Стаховського — 23–річного уродженця Києва, який в юнацькі роки перебрався до Чехії, а згодом — до Словаччини. Цей рік він почав не надто вдало, але закінчив успішно, вигравши місяць тому в Санкт–Петербурзі другий одиночний титул АТР у кар’єрі. Нещодавно Стако, або Стах, як його іноді називають, завітав до України, аби взяти участь у прес–конференції Федерації тенісу. «УМ» скористалася нагодою поспілкуватися з 60–м номером рейтингу АТР, який практично весь рік проводить за межами України.

Удома й сніг допомагає

Удома й сніг допомагає

За 73 дні до старту на Олімпійських іграх у Ванкувері «стріляючі лижники» офіційно відкрили сезон у Швеції. Позавчора ввечері у світлі прожекторів лижний стадіон Остерзунда вітав 113 учасниць першої гонки Кубка світу сезону2009/10. Дебютний виступ української збірної вийшов вдалим: хоча до трійки призерів ніхто з наших не потрапив, у Кубку націй дівчата вскочили на друге місце, поступаючись лише одним пунктом (409 проти 410) господаркам етапу.

Осінні курчата

Осінні курчата

Після позавчорашніх матчів у Лізі Європи визначилися ще вісім команд, які в середині лютого гратимуть у «плейоф». До «Шахтаря», «Вердера» та «Галатасарая», які забронювали квитки в четвертому турі, приєдналися «Гамбург», «Аякс», «Бенфіка», «Зальцбург», «Вільяреал», «Фенербахче», «Евертон» та «Хапоель». Утім команди з Ліверпуля й Тель­Авіва навряд чи заспокояться, бо йдуть другими у своїх групах і спробують вийти на чільні рядки таблиць.

ХРОНІКА

ХРОНІКА

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Всі статті рубрики