Янгольське повернення на Манхеттен

Янгольське повернення на Манхеттен

Шоу–показ моделей (як одягу, так і манекен­ниць) бренду жіночої білизни «Вікторіяз сікрет» є однією з найочікуваніших «гламурних» подій року. І 2009–й не став винятком: про подробиці майбутнього заходу західна преса почала активно дискутувати ще влітку. Ще б пак, адже на той час уже було відомо, що принаймні три топ–«янголи» «ВС» не зможуть взяти участь у показі, традиційно запланованому на кінець осені: німецька «ветеранка» Хайді Клум, бразильська красуня Адріана Ліма та чешка Кароліна Куркова у жовтні–листопаді збиралися стати мамами.

Знову Джонні

Знову Джонні

До Джонні Деппа повернувся титул найсексуальнішого чоловіка року. Причому, здавалося б, цілком заслужено — на відміну від багатьох «картинно» сексуальних красунчиків або «качків», 46–річному акторові й розуму не бракує, і тієї внутрішньої привабливості, яка значно важливіша за зовнішню. Однак фанати іншої топ–зірки — 23–річного британця Роберта Паттісона — влаштували з цього приводу неабиякий скандал. Якщо хто не в курсі, після виходу вампірської саги «Сутінки» Паттісон, відомий також за фільмом «Гаррі Поттер і Кубок вогню» (роль Седріка Дігорі), став кумиром екзальтованих юнок в усьому світі. Майже як свого часту група «На–На» у Радянському Союзі.

ПРИКОЛИ

ПРИКОЛИ

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Мужик розповідає другові:

— Значить, я одружився, несу її на руках із загсу, і тут вона каже: «Вась, ми ж розписалися вже! Давай я на шию перелізу!»

Всі статті рубрики