Янгольське повернення на Манхеттен

21.11.2009
Янгольське повернення на Манхеттен

Хайді Клум і Дутцен Крез на чолі загального виходу «янголів Вікторії». (Фото Рейтер.)

Шоу–показ моделей (як одягу, так і манекен­ниць) бренду жіночої білизни «Вікторіяз сікрет» є однією з найочікуваніших «гламурних» подій року. І 2009–й не став винятком: про подробиці майбутнього заходу західна преса почала активно дискутувати ще влітку. Ще б пак, адже на той час уже було відомо, що принаймні три топ–«янголи» «ВС» не зможуть взяти участь у показі, традиційно запланованому на кінець осені: німецька «ветеранка» Хайді Клум, бразильська красуня Адріана Ліма та чешка Кароліна Куркова у жовтні–листопаді збиралися стати мамами.

П’ять тижнів тому, народивши четверте маля, Хайді заявила, що не пропустить шоу, але на подіум не вийде. «Мені треба скинути надто багато зайвої ваги, — скаржилася красуня Клум. — На тлі інших дівчат я почуватимуся слоном. Та й навряд чи, якщо протрушу по подіуму товстим задом, це додасть мені балів в очах публіки. Тому я виступлю в ролі господині, а не манекенниці».

Приблизно те саме Клум сказала й у кулуарах на початку нью–йоркського шоу (вчора вранці за київським часом), де активно ділилася враженнями від спілкування з донькою Лу. А через півгодини зал просто заревів від захвату: попри зайві 9 кг, Хайді продефілювала по подіуму саме як модель, а не просто ведуча. Звісно, навіть вона — не чарівниця, і продемонструвати голий живіт фактично одразу після четвертих пологів — так, як зробила це у 2005–му через два місяці після народження другої дитини, — не наважилася. Але публіці було байдуже, що мати–героїня вбрана не в роздільний комплект, а в напівпрозоре боді з корсетом, — Хайді однозначно стала героїнею вечора.

Нагадаємо, четверо дітей 36–річної моделі з’являлися на світ одне за одним: у 2004–му Клум народила дочку Лені від боса «Формули–1» Флавіо Бріаторе, у 2005–му — вийшла заміж за співака Сіла і подарувала йому сина Генрі, а ще через рік народився Джохан. Лу народилася 9 жовтня цього року і, як прогнозує Хайді, на цьому вони із Сілом зупиняться.

Звісно, не забули глядачі й про інших зірок «Вікторіяз сікрет». Цього разу «янголи» задовольнялися дещо меншими крилами, ніж зазвичай. Зате крильця були й дуже оригінальні — різнобарвні надувні, як повітряні кульки.

У фешн–шоу «ВС–2009» узяли участь як уже постійні «янголи» — Міранда Кер, Дутцен Крез, Шанель Іман, Алессандра Амбросіо (до речі, минулого року вона також брала участь у шоу через чотири місяці після народження первістка), так і новенькі дівчата, покликані замінити «декретниць».

Знову не обійшлося без демонстрації одного з найдорожчих у світі ліфчиків: минулого року ювелірний шедевр демонструвала Ліма, а тепер покрасуватися в оздобленому діамантами бра вартістю $3 млн. випало Марісі Міллер.

Із музичних зірок глядачів розважав хіп–хоп–гурт «Блек айд піз». Солістка Ферджі вирішила й собі похвалитися чудовою фігурою, вийшовши на сцену спершу в чорному боді, а потім — у темно–зеленому корсеті.