Знову Джонні

21.11.2009
Знову Джонні

Джонні Депп у всій красі.

До Джонні Деппа повернувся титул найсексуальнішого чоловіка року. Причому, здавалося б, цілком заслужено — на відміну від багатьох «картинно» сексуальних красунчиків або «качків», 46–річному акторові й розуму не бракує, і тієї внутрішньої привабливості, яка значно важливіша за зовнішню. Однак фанати іншої топ–зірки — 23–річного британця Роберта Паттісона — влаштували з цього приводу неабиякий скандал. Якщо хто не в курсі, після виходу вампірської саги «Сутінки» Паттісон, відомий також за фільмом «Гаррі Поттер і Кубок вогню» (роль Седріка Дігорі), став кумиром екзальтованих юнок в усьому світі. Майже як свого часту група «На–На» у Радянському Союзі.

Утім у редакції журналу «Піпл», який і визначає щороку найсексуальнішого чоловіка, працюють не тінейджери, а жінки з досвідом. Вони й вирішили, що вдруге після 2003 року титул сексі–мена номер один має дістатися Джонні Деппу. До речі, окрім нього, цього звання двічі удостоювалися тільки двоє чоловіків: Джордж Клуні та Бред Пітт.

«Джонні був сексуальним десять років тому й залишиться таким самим іще через десятиріччя, — прокоментувала вибір журналу редактор «Піпл» Кейт Койн. — Він подобається жінкам усіх поколінь. 46 років, батько двох дітей і вірний чоловік однієї жінки (Ванесси Параді), а досі залишається іконою».

Нагадаємо, минулого року аналогічний рейтинг очолював австралієць Х’ю Джекман. А в перелік найсексуальніших чоловіків–2009, окрім Деппа, увійшли Райан Рейнольдс, Джей Джилленхаал, Бредлі Купер, Роберт Дауні–молодший, Девід Бекхем, Жиль Маріні, Нік Кеннон та Адам Ламберт.