Гостре язикове висловлювання

Гостре язикове висловлювання

Президент України має намір застосувати право вето на закон про боротьбу з грипом, оскільки цим законом передбачено фінансування за рахунок емісії. «Іти на емісію — це заявити, що ми приступаємо до девальвації національної валюти», — сказав Віктор Ющенко вчора під час «прямої лінії» в газеті «Комсомольская правда в Украінє». Він наголосив, що скільки може, стільки буде противитись такій політиці. Нагадаємо, закон перед­бачає виділення 1 мільярда гривень із рахунків НБУ.

Грип є — грошей нема

Грип є — грошей нема

Відкладати надовго передвиборчу агітацію кандидат на пост Президента і водночас керівник Кабінету Міністрів просто не може. Тож засідання уряду почалось традиційно — з пошуку ідейного ворога. Цього разу ним став особисто Президент України. Від глави держави Юлія Тимошенко вимагала негайно підписати закон про виділення 1 мільярда гривень на боротьбу з епідемією грипу.

Подвійний удар: Путін і міліція

Подвійний удар: Путін і міліція

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Напередодні другого туру в Україну знову приїхав президент Володимир Путін, аби підтримати лідера Партії регіонів. Господар Кремля гостював у нас і перед першим туром — коли відзначали 60–ту річницю звільнення України від фашистів. На параді безтурботний Прем’єр–міністр Віктор Янукович намагався почастувати російського гостя льодяниками. Путін відмовився. Взяв — голова його адміністрації Дмитро Медведєв, майбутній президент РФ.

НОВИНИ ПЛЮС

НОВИНИ ПЛЮС

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Хазяїн хоче додому

Хазяїн хоче додому

Екс–Прем’єр–міністр Павло Лазаренко нібито готує своє повернення в Україну. У листопаді американський суд має розглянути питання про звільнення його з–під варти у зв’язку із закінченням терміну покарання. Крім того, за інформацією газети «Дєло», у поточному місяці суд розгляне ще одне важливе для Лазаренка питання — зняття з нього судимості. Сам Лазаренко в нещодавньому інтерв’ю «Ліга–бізнесінформ» сказав: щойно суд ухвалить позитивні рішення, він одразу ж повернеться в Україну.

Не буде з Хама пана

Не буде з Хама пана

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

У день Святої Трійці року Божого 2009–го, після святої літургії в Успенському соборі Києво–Печерської лаври, об 11.30, на Віктора Януковича зійшов «дух святий» в образі Ганни Герман із суфлером американського виробництва. На невидимому екрані було написано: «Серце підказує мені: обрання Президента всенародно на прямих виборах — це єдиний правильний вибір, на який слід зважитися. І я його роблю. І нехай Господь нам помагає!» Якась пані Оксана з Тернополя негайно назвала виступ Януковича «вчинком справжнього мужчини». Той аж розквітнув в усмішці. Навіть депутатка Ліля Григорович назвала цей вчинок «чесним кроком».

Із запізненням на вісім із половиною годин того ж 7 червня «двотищі дев’ятага» року на екранах телевізорів з’явилася Юлія Тимошенко і сказала: «Прапало всьо. У мєня нє то на суфльорє». «Дух протиріччя» зрадив її, «стрибнувши в гречку» з Януковичем, і вона мусила визнати, що «кАОліциї на двох», навіть на чотирьох, поки що не буде. А вона йде на вибори Президента. І переможе!

Тепер обоє — Янукович і Тимошенко — зареєстровані кандидатами в президенти. До виборів — два місяці. Ще є час поміркувати, чи гідні ці «герої» найвищої посади в державі.

Всі статті рубрики