ґуд бай, Мішель

ґуд бай, Мішель

...Ми зустрілися у порошковській кав’ярні «Фест». І хоча вже було досить зимно, Мішель прийшла у грубому светрі, а не в куртці. Усміхнена дівчина в окулярах і з русявим пишним волоссям просто випромінювала радість і тепло. Все це вельми контрастувало з негодою, набундюченими обличчями хлопців у сільській кав’ярні та й загальною ситуацією у Порошково. Невже хтось може отримувати задоволення від життя у цій, як комусь здасться, дірі? Виявляється, може. Для цього треба просто народитися не тут.

Лелека працює без вихідних

Лелека працює без вихідних

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

За дев’ять місяців цього року в Донецькій області народилося більш як 33 тисячі дітей. Це майже на півсотні більше, ніж за аналогічний період минулого року. Факт, який не може не радувати. Втім заступник начальника відділу населення Головного управління статистики в Донецькій області Ольга Кушнір вважає, що 2009–й — останній рік, коли в регіоні зростає народжуваність, тому що скоро прийде час стати батьками поколінню кризових 90–х. А це, ймовірно, потягне за собою спад народжуваності.

Коротше їдеш — швидше будеш

Коротше їдеш — швидше будеш

Новим шляхопроводом на вулиці 20 років Перемоги поїхали перші автівки. Відкриття цього руху міський голова Геннадій Мінаєв назвав найбільшою подією року для Сум. І недарма, адже цей об’єкт почали будувати ще двадцять років тому.

Всі статті рубрики