Ще троє відомо

Ще троє відомо

На груповому етапі Суперліги залишається провести ще два тури, а вже відома майже половина учасників наступного раунду. У середу володарями перепусток до «плей–оф» стали «Ліон», «Арсенал» та «Севілья».

Вірус грубих помилок

Вірус грубих помилок

«Екватор» групового турніру команди квартету F перетинали в умовах, далеких від «жарких» асоціацій із цим словом. Та це жодним чином не позначилося на перебігу подій в обох поєдинках — домінували команди з теплих країв. Утім казанському «Рубіну» вдалося вистояти проти натиску «Барси», яка пережила шок уже самим перельотом із «плюс 20» в «мінус 7». А от київське «Динамо» вдома вкотре наступило на старі граблі, пропустивши вирішальні м’ячі під завісу двобою з «Інтером». Попри це, в групі, де виступають не просто чемпіони своїх країн, а й поточні лідери національних першостей, ще нічого не вирішено — розв’язка настане за місяць, в останньому турі.

Ольга Харлан: Бути найсильнішими не набридає

Ольга Харлан: Бути найсильнішими не набридає

Про цю дівчину вся Україна дізналася в серпні минулого року. В Пекіні шаблістка Ольга Харлан та троє її подруг по команді — Олена Хомрова, Ольга Жовнір і Галина Пундик — вибороли першу українську золоту медаль Олімпіади–2008. Вирішальні уколи у фіналі, які принесли дівчатам світову славу, зробила 17–річна Оля. Пізніше уродженка Миколаєва не раз доводила закономірність того тріумфу. У 2009–му це засвідчили чемпіонати континенту та світу. Харлан на обох турнірах здобула «золото» в компанії подруг, а на «світі» виграла «срібло» в особистих змаганнях. Після вдалих стартів Ольгу визнавали найкращим спортсменом України в липні й жовтні. На одному з нагороджень, де дівчину вітали з її досягненнями, кореспондент «УМ» поспілкувався із гордістю вітчизняного спорту.

Всі статті рубрики