Місіонер

Місіонер

Виходить так, що чим щільніший графік українців на турнірах Асоціації тенісистів–професіоналів (АТР), тим більшого вони досягають. Позаминулого тижня на «Кубку Кремля» в Москві наш Ілля Марченко подолав кваліфікацію й дійшов аж до півфіналу. А невдовзі ще далі зайшов Сергій Стахов­ський. На турнірі «Санкт–Петербург оупен» найкращий український тенісист за дев’ять днів виграв три відбіркові матчі, а потім — і п’ять поєдинків основної сітки! Відтак Стах виграв другий турнір АТР у своїй кар’єрі. Нагадаємо, до цього на початку 2008 року киянин тріумфував у Загребі.

«Трієчники» без «відмінників»

«Трієчники» без «відмінників»

Навіть без кількох лідерів українські чоловіки зуміли заскочити на п’єдестал командної першості континенту, яка завершилася в суботу в сербському місті Нові Сад. Нагадаємо, кримчанин Сергій Карякін поміняв громадянство на російське; киянина Руслана Пономарьова давно не влаштовували фінансові умови виступу; чи не вперше проігнорував турнір у ранзі збірних львів’янин Василь Іванчук.

Фініш між барханів

Фініш між барханів

Підсумок останнього етапу став ніби квінтесенцією всієї другої половини чемпіонату: команда «Ред булл» оформила переможний дубль (до речі, вже четвертий у цьо­му році), а одразу за австрійськими болідами приїхали два «Брауни». Справді, у другій частині сезону «Червоні бики» набрали дуже непоганий хід, тоді як машинам Росса Брауна було достатньо не розтринькати перевагу, здобуту ще навесні. В Абу–Дабі ще один титул до свого активу записав німець Себастьян Феттель, тоді як британець Дженсон Баттон, котрий ще на попередньому етапі оформив чемпіонство, спромігся піднятися на третю сходинку п’єдесталу.

Геть безнадію!

Геть безнадію!

Надзвичайно низьку відвідуваність зафіксували минулих вихідних у вітчизняній прем’єр–лізі — сумарна кількість глядачів заледве перетнула позначку в 20 тисяч. Причина зрозуміла: епідемія грипу, що налякала і вболівальників також. Але не керівництво ПЛ та ФФУ — чиновники відмовилися переносити матчі, посилаючись на тверду позицію УЄФА в цьому питанні. Подивитися на стадіонах було на що: чемпіон знову недорахувався очок, у таборі аутсайдерів відбулися перестановки.

Боксер на вдачу

Боксер на вдачу

Суботній матч чемпіона­ту Білорусі в Броварах виявився по–справжньому визначним. По–перше, в гості до «Сокола» приїхав лідер турніру — мінська «Юність», яку до того ж очолює новий наставник збірної України Михайло Захаров. Ясна річ, кандидатам до національної команди хотілося проявити себе на очах керманича. Утім на тренерській лаві гостей Мих Миха не було, а про причину відсутності головного його помічник Ігор Кривошлик розповідати не захотів.

ХРОНІКА

ХРОНІКА

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Всі статті рубрики