Де в них кнопка?

Де в них кнопка?

Сьогодні у Верховній Раді починається черговий пленарний тиждень. Чи буде він нарешті продуктивним, поки не ясно. Учора на погоджувальній раді депутати вже традиційно висували умови, сварилися й ні до чого по суті не домовилися.

Червоний півень в СПУ

Червоний півень в СПУ

Сталося це в ніч на неділю. Спершу невідомі зловмисники розбили скло у вікні, а потім через дірку занесли вогонь досередини. У штаб–квартирі Полтавського обкому Соцпартії відтак вигоріла рама та значна кількість бланків документів, підготовлених для надання юридичної допомоги «дітям війни»; також пошкоджено частину офісного майна. Наслідки пожежі могли б бути набагато серйознішими, якби один із мешканців будинку близько третьої години ночі не почув сморід диму й не викликав пожежників. Ті ліквідували загорання ще на початковій стадії.

Звання не продаються

Звання не продаються

Минулої п’ятниці на Банковій оприлюднили результати перевірки Генпрокуратурою можливих фактів корупції з боку чиновників секретаріату Президента при присвоєнні дер­жавних нагород. Нагадаємо, місяць тому народний депутат від БЮТ Андрій Сенченко заявив в одному з інтерв’ю, що на Банковій за чималі гроші роздають державні нагороди та звання, включно із найвищим — Героя України, і «такса» на це звання складає нібито 5 мільйонів доларів. Днями прес–секретар глави держави Ірина Ванникова повідомила, що Генеральна прокуратура не знайшла підтвердження фактів корупції при присвоєнні державних нагород.

Командувач — у строю

Командувач — у строю

Начальника Генштабу й головнокомандувача Збройних сил, генерала армії Сергія Кириченка ЗМІ «відправили у відставку» передчасно. Про це повідомили «УМ» у прес–службі Генерального штабу Збройних сил України. «Так, стан його здоров’я справді погіршився. Зараз він проходить медичне обстеження, як і кожен військовослужбовець, який має проблеми зі здоров’ям», — розповіли у Генштабі. Що саме трапилося зі здоров’ям генерала, а також у якому госпіталі його обстежують, у Генштабі повідомити відмовилися.

НОВИНИ ПЛЮС

НОВИНИ ПЛЮС

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Всі статті рубрики