Український Уго йде!

Український Уго йде!

Таку заяву після відвідання Південної Осетії зробив український депутат–«регіонал» Анатолій Толстоухов: «Я думаю, що після президентських виборів Україна теж скаже своє вагоме слово стосовно визнання незалежності цих держав». Нардеп, який їздив до невизнаної республіки у складі міжнародної делегації, із захопленням розповів, що, «відвідавши Цхінвалі після війни, побачив нове, наново відбудоване місто».

«Під спідницю до Юлі не підемо»

«Під спідницю до Юлі не підемо»

Про це позавчора на прес–конференції у Полтаві повідомив голова обласної організації Народного руху України, депутат обласної ради Олег Пустовгар. На засіданні проводу обласної організації НРУ, яке відбулося днями, за таке рішення проголосували 11 із 15 присутніх на ньому членів проводу. Мотиви такого непростого для кожного справжнього рухівця кроку викладені в ухваленій проводом заяві. «Тепер, напередодні президентських виборів, верхівка Руху хоче відвести партії невдячну роль обслуговувача виборчої кампанії голови НРУ Бориса Тарасюка, який буде технічним кандидатом Юлії Тимошенко...

НОВИНИ ПЛЮС

НОВИНИ ПЛЮС

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Хліба, видовищ... і змін до Конституції!

Хліба, видовищ... і змін до Конституції!

Більшість українців переконані, що для наведення порядку в державі треба вносити зміни до Конституції. Такої думки притримуються майже три чверті українців — 65,4 відсотка, свідчать результати опитування Національного інституту стратегічних досліджень. Ще 16% вважають, що порядок можна навести і без переписування Основного закону, а 18,6 — не визначилися з відповіддю. «Ключовий підсумок опитування — громадяни вважають, що зміни до Конституції необхідні», — зазначив у коментарі «УМ» директор НІСД Юрій Рубан.

Всі статті рубрики