Ява жаху

Ява жаху

Перші повідомлення про землетрус, який із силою 7,5 бала за шкалою Ріхтера струсонув індонезійський острів Ява, надійшли ще по обіді в середу. Утім поки вгамувалася перша хвиля поштовхів і рятувальні загони дісталися зони лиха, про жертви інформації не було. Учора ж уранці влада Індонезії повідомила про 44 загиблих і застерегла, що, з огляду на силу руйнації, кількість жертв невпинно зростатиме. «Рейтер» цитує представника національної агенції з ліквідації катастроф Пріяді Кардоно: «Враховуючи масштаб руйнувань, список загиблих може різко зрости». Так, станом на 11–у годину ранку (за європейським часом) офіційно заявлялося про кількадесят зниклих безвісти. Приблизно 300 осіб поранено. Тисячі людей лишилися без домівок.

Жертва «військової таємниці»

Жертва «військової таємниці»

Загадкова історія суховантажу «Арктік Сі», який у липні зник, а за кілька тижнів знайшовся буцімто захоплений піратами з незрозумілим вантажем на борту, отримала вчора продовження. Як повідомляє російський сайт NEWSru.com, головний редактор журналу «Морський бюлетень–Совфрахт» Михайло Войтенко втік із Росії, бо йому погрожували «органи» розправою за «несвоєчасне» надання гласності усій історії з виявленням «Арктік Сі». Нині Войтенко перебуває в Туреччині й не знає, як далі складеться його доля.

«Шара» прийшла в Іспанію

«Шара» прийшла в Іспанію

У місті Сасерес, що на центральному заході Іспанії неподалік кордону з Португалією, днями відкрився перший соціальний супермаркет, в якому ціни удесятеро нижчі, ніж у звичайних магазинах, а покупцями є найубогіші люди.

НОВИНИ ПЛЮС

НОВИНИ ПЛЮС

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Всі статті рубрики