ЦИТАТИ ТИЖНЯ

04.09.2009

Віктор Янукович,
лідер Партії регіонів
— про особливості будови дихальних шляхів «донецьких»:

— Я ніколи не кину Донецьк, бо дуже прив’язаний до цієї землі. Тут зовсім по–іншому дихається. Звична атмосфера, я скажу так. І в прямому, і в переносному значеннях. Наші земляки, які живуть разом зі мною в Києві, кажуть: «Нам іноді не вистачає труби».

(«КІД»)

 

Олег Тягнибок,
лідер ВО «Свобода»
— про заяву Інни Богословської, яка закликає зробити Севастополь спільною російсько–українською територією:

— Інно Германівно, от у вас, мабуть, гарний гардероб. А уявіть собі, що до користування вашим гардеробом, вашою косметикою допустили якусь іншу жінку — приміром, Юлію Тимошенко. Ви б із нею помирилися?

(ICTV)

 

Валентин Наливайченко,
голова СБУ
— про позови ув’язненого в СІЗО екс–судді Ігоря Зварича до Президента та ЗМІ:

— Так звані заяви екс–судді Зварича — не що інше як подальша дискредитація самого себе, що «натягує» на додаткову кримінальну справу. Не треба брати хабарі і влаштовувати на рівні судової влади хабарні піраміди. Якщо він це забув, то ми йому в суді ще раз покажемо всі 36 епізодів, де він брав хабарі і принижував співробітниць. Так і передайте йому: «Бандитам — тюрми». Нехай припинить свої заяви і відповідає на запитання слідчих. Його місце в тюрмі.

(УНІАН)

 

Микола Мартиненко,
лідер фракції «НУНС» у парламенті
— про наслідки гучних заяв президента РФ Медведєва:

— Попри всі конфлікти, російський газ ми отримуємо. Так що економічні котлети — окремо, а політичні мухи з їхнім гучним дзижчанням — окремо.

(«Українська правда»)

 

Арсеній Яценюк,
лідер «Фронту змін»
— про причини «наїздів» на нього з боку мера Ужгорода Сергія Ратушняка:

— Абсолютно очевидно, що мої основні конкуренти, й насамперед Тимошенко, найняли Ратушняка на роботу. Ну то хай він буде працевлаштований. Це ненадовго… [Його дії] — це чистий нацизм і расизм. Проти нього порушено три кримінальні справи, Генеральна прокуратура все–таки зробила це.

(прес–служба «Фронту змін»)