Леді чи джентльмен?

Леді чи джентльмен?

Сучасна королева епатажу, популярна виконавиця танцювальної музики Леді Гага створила чергову сенсацію. І то яку! Такого у звичному до всього світі шоу–бізнесу ще не було: Джоенн Стефані Джерманотта (це справжнє ім’я співачки) заявила, що вона... гермафродит.

Рекламні яйця

Рекламні яйця

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Організатори концерту легендарної групи «Продіджі» в Мінську вирішили розпіарити цей захід в оригінальний спосіб. Рекламу виступу розмістили на... курячих яйцях. Відтак замість звичного штампу з датою пакування на продукції однієї з білоруських птахофабрик тепер красується напис: 05.10 ст. Динамо The Prodigy (5 жовтня, стадіон «Динамо», «Продіджі»).

Запах сварки

Запах сварки

Донька легендарного «бітла», дизайнерка Стелла Маккартні і вокаліст групи U2 Боно — дуже добрі друзі. Окрім чудових взаємин, їх єднають спільні благодійні проекти. Але тепер ця багаторічна дружба висить на волосині. А все через дружину Боно, 47–річну Елі Г’юсон. Ні, Елі не приревнувала благовірного до Стелли, бо знає, що для цього немає жодних підстав. Жінку розгнівало інше: вона подала на чоловікову подругу в суд за те, що Маккартні поцупила в неї... слово.

Всі статті рубрики