Леді чи джентльмен?

15.08.2009
Леді чи джентльмен?

Сучасна королева епатажу, популярна виконавиця танцювальної музики Леді Гага створила чергову сенсацію. І то яку! Такого у звичному до всього світі шоу–бізнесу ще не було: Джоенн Стефані Джерманотта (це справжнє ім’я співачки) заявила, що вона... гермафродит.

Почалося все з того, що на британському фестивалі «Гластонбері» під спідницею у Леді Гаги розгледіли «щось зайве». Доспівавши пісню, яку вона виконувала, напівлежачи на скутері, зірка трохи невдало з нього злізла, задерши на мить коротеньку латексну сукню. Але цієї миті вистачило, щоб усі, хто туди дивився, помітили щось на кшталт... невеликого чоловічого статевого органа. Згодом, розкадрувавши відео з концерту, жовта преса теж розгледіла під сукнею якусь «зайву штучку» і зарясніла повідомленнями про те, що Леді — можливо, зовсім і не леді, а джентльмен!

Невгамовна оригіналка негайно скори­сталася цим і заявила: «Так, я дуже сексуальна штучка! У мене є і пеніс, і вагіна, і це круто! Я не соромлюся своєї особливості, але й не кричу про неї на кожному кроці!». Водночас, за словами співачки, чоловічим органом вона не користується, оскільки почуває себе жінкою.

Здавалося б, куди вже сенсаційніше, але, щиро кажучи, довіри до Леді Гаги немає. Адже своєю популярністю вона значною мірою завдячує саме скандальному образу, який усіляко намагається підтримувати: ходить вулицями тільки з густо нагримованим обличчям, дикою зачіскою, у кричущому одязі. Нещодавно 23–річна американська співачка заявила про свою бісексуальність, але, мабуть, вирішила, що цим у наш час уже нікого не вразиш, тому вигадала історію з гермафродитом.

Зрештою, яка різниця, що там у неї під спідницею, — головне, що пісні Леді Гаги користуються величезною популярністю, а її альбоми розходяться мільйонними накладами. До речі, співачка претендує на перемогу одразу в дев’яти номінаціях премії MTV Video Music Awards, вручення якої відбудеться у Нью–Йорку 13 вересня.