Брати, королі й президенти

Брати, королі й президенти

Ще до початку «Великої петлі» 17–й етап нарекли «королівським». На ньому велосипедистам треба було продемонструвати всю свою майстерність: вміння «дряпатися» в гори й майстерно, на швидкості до 100 км/год., долати віражі на спуску, працювати в групі і прискорюватися самотужки. Усі сподівання етап виправдав — перевірку на виживання гідно пройшли тільки найвитриваліші. На жаль, українці Ярослав Попович і Володимир Густов більше, ніж удвічі віддалилися від лідера. Але крапки над «і» у визначенні переможця генеральної класифікації середа ще не розставила.

Більше третього не брати!

Більше третього не брати!

На континентальному форумі у Хорватії скарбничка нашої збірної нарешті знову поповнилася медалями. Кілька днів українські снайпери не могли пробитися до трійки призерів, аж поки неприємну тенденцію не перервала чоловіча команда майстрів стрільби зі швидкісного пістолета з відстані 25 метрів. Уже звичну для «синьо–жовтих» в Осієку «бронзу» принесло тріо у складі івано–франківця Тараса Магмета та двох львів’ян — Романа Бондарука й олімпійського чемпіона–2008 Олександра Петріва. Перемогли тут чехи, а одразу за ними розташувалися росіяни, котрі на цьому чемпіонаті виступають дуже сильно.

ХРОНІКА

ХРОНІКА

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Юлія Кревсун: Для легкоатлеток найкращий солярій — стадіон

Юлія Кревсун: Для легкоатлеток найкращий солярій — стадіон

15 серпня в Берліні стартує другий за масштабністю турнір на планеті після Олімпійських ігор — чемпіонат світу з легкої атлетики. Україна в «королеві спорту» задніх ніколи не пасла, періодично вибиваючись навіть у призери найпрестижніших змагань у командному заліку. На майбутній світовий форум президент вітчизняної Федерації легкої атлетики Валерій Борзов намалював доволі амбітний, але складний план — здобути сім–дев’ять медалей. Однією з тих, на чий успіх у Німеччині ми можемо розраховувати, є уродженка Вінниці, а нині донеччанка Юлія Кревсун. На червневому командному чемпіонаті Європи в Португалії вона встановила найкращий результат сезону у світі в бігу на 800 м (1 хв. 58,62 сек.). При цьому не просто підтвердила свій високий клас, а й довела, що спортсменки після народження дитини можуть гідно повертатися у великий спорт.

Отримавши з рук президента НОК Сергія Бубки приз найкращій спортсменці червня, Юлія розповіла «УМ» жіночі секрети своєї професії.

Всі статті рубрики