Одна проти 27

Одна проти 27

Хоч Президент Ющенко постійно висловлює сподівання на те, що угода про асоціацію між Україною і Європейським союзом буде підписана вже в грудні цього року, у Міністерстві закордонних справ точну дату прогнозувати не ризикують. «Це питання цікавить усіх, але зрозумійте мене як переговірника — я не хотів би на даному етапі окреслювати хоча б штучно часові рамки. Бо для нашої переговорної команди це буде певною мірою тягарем — адже інша сторона зможе це активно використовувати», — пояснив журналістам заступник міністра закордонних справ Костянтин Єлісєєв, який очолює українську делегацію на черговому раунді переговорів щодо підписання цієї угоди у Брюсселі. За словами Єлісєєва, угода про асоціацію буде підписана тоді, «коли зміст і якість документа відповідатимуть національним інтересам Української держави». Раніше заступник глави МЗС уже давав зрозуміти, що до кінця цього року, найімовірніше, узгодити всі питання остаточно не вдасться.

На вибори — із «Синьогори»

На вибори — із «Синьогори»

Учора Президент прибув із робочим візитом на Івано–Франківщину — своєрідний плацдарм перед традиційним штурмом Говерли. Віктор Ющенко одразу відправився у свою карпатську резиденцію «Синьогора» в селі Гута Богородчанського району, і не сам, а вперше за весь час президенства запросив туди представників регіональних ЗМІ — і маєток показати, і обговорити останні політичні події.

Не робіть із прокуратури дракона!

Не робіть із прокуратури дракона!

Авторитетна серед правників Венеціанська комісія визнала невідповідним європейським стандартам ухвалений Верховною Радою України в першому читанні законопроект «Про прокуратуру». Нагадаємо, свого часу цей проект внесли до ВР народні депутати від БЮТ Віктор Швець та Юрій Прокопчук.

НОВИНИ ПЛЮС

НОВИНИ ПЛЮС

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Всі статті рубрики