Порятунок рядового Артем’єва

Порятунок рядового Артем’єва

У прес–службі Міністерства оборони Грузії та у штабі Північно–Кавказького військового округу (ПКВО) Росії учора підтвердили інформацію про те, що в ніч на 1 липня рядовий російської армії Дмитро Артем’єв утік зі своєї частини і попросив притулку у Грузії. Це вже другий випадок, коли російський солдат, рятуючись від умов строкової служби, переходить на бік Грузії.

Хто з мечем прийде...

Хто з мечем прийде...

В операції, що почалася вчора вранці у південній афганській провінції Гельманд, задіяно понад чотири тисячі американських вояків, а також 650 афганських поліцейських та військовослужбовців. Їй дали назву «Удар мечем». Як вважають оглядачі Сі–Ен–Ен, це наймасштабніша військова операція армії США за час правління президента Барака Обами. Нагадаємо, що саме з ініціативи обраного восени минулого року Обами до Афганістану було відряджено додатково 21 тисячу військових.

Єдина, якій пощастило

Єдина, якій пощастило

Влада Франції вчора спростувала інформацію про виявлення «чорних скриньок» єменського «Аеробуса», котрий 30 червня зазнав катастрофи поблизу Коморських Островів. Як сповістила «Франс пресс», французький військовий літак, що патрулював район катастрофи, справді вловив сигнали, втім посилали їх не бортові самописці літака, а аварійні радіомаяки із загиблого «Аеробуса».

НОВИНИ ПЛЮС

НОВИНИ ПЛЮС

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Всі статті рубрики