У розвідників знайшовся Петлюра

У розвідників знайшовся Петлюра

Ці історичні документи були в архівах радянських, а пізніше й українських спецслужб завжди, але «знайшли» їх лише тепер, після Указу Президента Віктора Ющен­ка «Про розсекречення, оприлюднення та вивчення архівних документів, пов’язаних з українським визвольним рухом, політичними репресіями та голодоморами в Україні».

Два приклади №1

Два приклади №1

Два об’єкти, з відвідання яких розпочалася робоча поїздка Віктора Ющенка на Вінниччину, дозволила йому дати високу оцінку керівництву міста Вінниці й області. Так, створений Вінницьким міськвиконкомом так званий єдиний офіс, який реєструє людей, що хочуть зайнятися приватним підприємництвом, Президент назвав «прикладом №1» в Україні.

Без суду не обійдеться

Без суду не обійдеться

Минулого року, коли Ані Лорак повернулася з «Євробачення», у Національній телекомпанії України з обуренням обговорювали дві несправедливості — підтасування голосів проти нашої представниці й незаконну трансляцію конкурсу у прямому ефірі каналом «РТР Планета» одночасно із Першим національним.

НОВИНИ ПЛЮС

НОВИНИ ПЛЮС

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Хвиля без бацили?

Хвиля без бацили?

На вчорашній прес–конференції головний державний санітарний лікар Криму Марія Кров’якова прозвітувала, що санітарно–епідеміологічна служба Криму паспортизувала більшість санаторно–курортних закладів і в комплексі з ними пляжів. Себто потенційні відпочивальники можуть не хвилюватись, бо прибережна територія від Керчі до Алупки вже готова до пляжного сезону.

Привид 37–го року

Привид 37–го року

Світлана Помиляйко і Наталя Леонова вже добрих півроку домагаються, аби правосуддя покарало двох міліціонерів, які влаштували їм середньовічні тортури, змушуючи взяти на себе чужий злочин. Потрапили жінки до Орджонікідзенського райвідділу як свідки.

Всі статті рубрики