Тепер не виліземо

Тепер не виліземо

У 2008 році валовий зовнішній борг України збільшився на 21 мільярд доларів і на 1 січня 2009 року становив 103,2 мільярда — вчергове підбили невтішні підсумки в Нацбанку.

Ваших мрій — фонтан

Ваших мрій — фонтан

Чернігівська мерія полюбила будувати в місті фонтани. Минулого року в центрі помпезно відкрили китайський світло–музичний фонтан, який так сподобався меру міста Олександрові Соколову, що він підтримав пропозицію створення ще одного фонтана. Цього разу для малих чернігівців. А ідеї щодо зовнішнього вигляду подали самі діти. Кілька місяців тривав організований міськвиконкомом конкурс дитячого малюнка «Фонтан дитячих мрій». Днями в місті підбили підсумки та нагородили його переможців. Мета конкурсу полягала в тому, щоб обрати один малюнок, за яким і побудують фонтан.

Севастополь–Шевченківський

Севастополь–Шевченківський

На честь святкування 195–ї річниці від дня народження Тараса Шевченка та тижня пам’яті «Із Шевченком у серці», напередодні Дня Служби безпеки України й 15–річчя Севастопольського управління СБУ співробітники спецпідрозділу «Альфа» здійснили сходження на висотну скелю Парус (120 метрів над рівнем моря) у районі мису Сарич, де розгорнули Державний прапор України площею 54 квадратних метри.

Вогняний «душ»

Вогняний «душ»

Пожежа, за даними місцевого підрозділу Міністерства з питань надзвичайних ситуацій, розпочалася о 18.20 в одній із кутових кімнат третього поверху, розташованого на Першотравневому проспекті п’ятиповерхового гуртожитку №3 Полтавського національного технічного університету. Невдовзі язики полум’я виривалися вже в коридор, який одразу огорнув дим. Ситуація ускладнювалася й тим, що надвечір більшість студентів повернулися з занять і перебували у своїх кімнатах. Частина з них опинилася у димовій пастці й не могла самостійно дістатися до сходів, щоб залишити приміщення.

НОВИНИ ПЛЮС

НОВИНИ ПЛЮС

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Тверезі бризки шампанського

Тверезі бризки шампанського

Харківські правоохоронці завадили керівникам місцевої «шампанки» дати державним високопосадовцям хабар, аби ті допомогли вирішити питання приватизації їхнього підприємства. Посередницькі послуги чиновників винороби оцінили у 110 тисяч доларів, за що й отримали клопіт у формі порушеної прокуратурою Ленінського району кримінальної справи. Це вже другий випадок за останні кілька днів, коли згадане державне підприємство опиняється в епіцентрі великого приватизаційного скандалу. Буквально днями начальник Контрольно–ревізійного управління в Харківській області Олексій Щербаков повідомив, що адміністрація «шампанки» разом із відомою в області торговою групою «Таргет» зумисне доводить завод до банкрутства, аби викупити його за безцінь. Застосована ними схема фактично не залишає державі шансу утримати підприємство у сфері свого впливу.

Всі статті рубрики