Озброєний і особливо небезпечний

Озброєний і особливо небезпечний

У зв’язку з позавчорашнім інцидентом керівництво столичної міліції вирішило посилити патрулювання вулиць міста — на дороги виведено додаткові патрулі Державтоінспекції, міліціонери отримали автоматичну зброю. Окрім того, до розслідування кримінальної справи за фактом вибуху на вулиці Фурманова, 3/8 залучено співробітників Служби безпеки України. «Ми з МВС співпрацюємо з першої хвилини після вибуху. Залучено спеціальну техніку, це дуже серйозна справа. Ми з’ясуємо, звідки була граната», — зазначив під час учорашнього брифінгу в СБУ Валентин Наливайченко.

Канонада над... гаражами

Канонада над... гаражами

Позавчора упродов­ж другої половини дня тисячі запоріжців у районі ВАТ «Укрграфіт» (Пів­нічне шосе) спостерігали аж ніяк не північне сяйво! «Червоного півня» гасили 65 вогнеборців і п’ятнадцять пожежних машин. Епіцентр лиха — один із гаражів — упродовж кількох годин узагалі був недоступним: у ньому один за одним лунали вибухи

Урятувати саморятівник

Урятувати саморятівник

Під час перевірок на шести шахтах Луганської області виявлено 2347 ізолюючих саморятівників типу ШСС–1У невідомого походження. Перевірку проводили спільно фахівці Луганської гірничотехнічної ін­спекції, 4–го воєнізованого гірничорятувального загону і представники ВАТ «Донецький завод гірничорятувальної апаратури».

«Еліта–центр» по–донецьки

«Еліта–центр» по–донецьки

Люди, які інвестували в омріяні квартири, плекали надію поселитись у новій оселі ще в 2007 році. Будинок на вулиці Полоцькій в Донецьку і досі не здали в експлуатацію, а в самій новобудові відтепер на одну квартиру претендує по чотири людини. Як виявилось, товариство із обмеженою відповідальністю «Донтехліспром» — компанія–підрядник, яка гарантувала інвесторам дах над головою, двічі продавала одне і те саме помешкання різним людям. Таким чином сьогодні практично всі квартири в будинку мають кількох власників. Також, як невдовзі з’ясували інвестори будинку, з’явився третій претендент на квартири — банк.

П’ятниця 13–го — 2

П’ятниця 13–го — 2

Сьогодні п’ятниця 13–го — звичайний день, який чомусь викликає страх чи передчуття чогось недоброго у значної кількості людей. Нещодавно цей страх навіть отримав наукову назву — «параскевідекатріафобія». Автор назви — доктор Дональд Доссі з американського Інституту фобій та контролю над стресом — провів дослідження неспокою, який відчувають перед цією датою аж 17 мільйонів американців. «Під час своїх досліджень мені доводилося зустрічатися з особами, які в п’ятницю 13–го навіть не залишали ліжок.

Над прірвою в асфальті

Над прірвою в асфальті

Учора зранку на вулиці Індустріальній у Києві розверзлася земля. Однак це не виявилося знаменням апокаліпсису: причиною істотної вирви на дорозі стала невелика тріщина, що з’явилася у водопровідній трубі під дорогою близько четвертої години ранку. Вода під великим тиском розмила ґрунт під асфальтом, і той провалився, утворивши яму діаметром приблизно п’ять метрів. Вода з відкритої труби залила дорогу на кілька десятків метрів навколо. Рух транспорту довелося перекрити.

Всі статті рубрики