«Музика» нацистів

«Музика» нацистів

Російські неонацисти здійснили два напади на музикантів славетного оркестру «Віртуози Москви». На першу скрипку оркестру, росіянина корейського походження Георгія Цая невідомі напали 21 грудня, побили його та завдали 11 ножових поранень. Особливо важкі травми рук — бузувіри знали, що саме це стане найбільшим жахом для скрипаля. Наступного дня нападу зазнав соліст оркестру Денис Шульгін. Його доправили до лікарні з проламаним черепом та струсом мозку. Директор оркестру Григорій Ковалевський вважає, що напад на Цая був здійснений на національному ґрунті, а у випадку Шульгіна, який немає «азіатської» чи «кавказької» зовнішності, могли бути звичайні бандитські мотиви, оскільки музиканта ще й пограбували. Хоча не виключено, що в останньому випадку нацисти дотримувалися гасла «бий жидів, спасай Росію».

У ЄС — із кров’ю на руках

У ЄС — із кров’ю на руках

Масове поховання знайдено поблизу психіатричної лікарні в місті Буррелі в Албанії, повідомляє популярна сербська газета «Бліц». Це люди, органи яких злочинці продавали в Західну Європу. Попереднє слідство провела група ООН на чолі з Хосе Пабло Барайбаром. Про цю братську могилу йшлося ще 2004 року у звіті ООН. Сербські судові органи, які займаються розслідуванням воєнних злочинів, ще не проводили власного вивчення цього поховання, пише газета, але вважають, що там захоронені останки тіл сербів, ромів та нелояльних албанців, яких Армія визволення Косова (АВК) за злочинної змови з урядом Албанії привозила до «дурдому» в Буррелі для розтину на донорські органи для продажу.

Гази на втіху абхазам

Гази на втіху абхазам

Учора, тобто на третій день після вирішального «газового» візиту до Москви, президент Білорусі назва «ціну питання». Наступного року Росія продаватиме Білорусі газ у 2,5—3 рази дешевше, ніж планувала.

«Блакитний» СРСР

«Блакитний» СРСР

Форум світових країн–експортерів газу, який існує з 2001 року, позавчора на міністерській зустрічі в Москві ухвалив новий статут, який перетворює її на профільну міжнародну групу на зразок Організації країн–експортерів нафти (ОПЕК). Штаб–квартира організації розташовуватиметься в столиці Катару — місті Доха. Учасниками форуму стали Іран, Алжир, Туркменістан, Казахстан, Катар.

НОВИНИ ПЛЮС

НОВИНИ ПЛЮС

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Всі статті рубрики