Іменинний «коровай». З вухами

Іменинний «коровай». З вухами

Юлія Тимошенко вчора приймала вітання — секс–символ української політики відзначала своє 48–річчя. «Міцного здоров’я, щастя, довголіття та нових звершень в ім’я Батьківщини» побажав Прем’єр–міністру Президент. Щоправда, Віктор Ющенко привітав Юлію Володимирівну не особисто, а в «пакеті» з двома іншими вчорашніми іменинниками — головою Конституційного Суду Андрієм Стрижаком і президентом Національної академії наук Борисом Патоном.

Бакай, не втікай

Бакай, не втікай

Відомому багатієві Ігорю Бакаю, який утік з України разом із сім’єю в розпал Помаранчевої революції і нині мешкає у Москві із «двоголовим» паспортом РФ, знову непереливки. Екс–керівником Державного управління справами мають знову зацікавитися правоохоронці України. Верховний Суд своєю ухвалою направив на повторний розгляд до Печерського районного суду столиці кримінальну справу стосовно Ігоря Бакая, порушену в 2006 році. Як повідомляє прес–служба ВСУ, колегія судової палати з кримінальних справ ВСУ також ухвалила рішення, що повторний розгляд справи має проводити інший склад колегії суддів Печерського райсуду. Адже закриття кримінальних справ проти Бакая попереднім складом колегії служителів печерської Феміди визнано незаконним. Шкода тільки, що це рішення, прийняте ВСУ ще в жовтні, оприлюднили лише зараз.

Удар Дубиною

Удар Дубиною

«Нафтогаз України» має лише один день, аби сплатити борги «Газпрому» — за вересень та частину жовтня. Вже у понеділок, якщо керівництво російського монополіста буде задоволене сумою на українській платіжці, очільники двох структур мають знову сісти за стіл продовжувати домовлятися про вартість газу для нашої країни.

ЦИТАТИ ТИЖНЯ

ЦИТАТИ ТИЖНЯ

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Андрій Парубій: Потрібен не спікер, а координатор

Андрій Парубій: Потрібен не спікер, а координатор

Після того як блок «Наша Україна — Народна самооборона» вийшов із демократичної коаліції, депутатів президентської сили питали: «Якої ж тоді коаліції ви взагалі хочете?». Нині «Наша Україна» дала відповідь: найкращий варіант — узагалі… без коаліції. «НУНС» не може бути домінуючою силою в будь–якому варіанті більшості, незалежно від того, чи це союз із БЮТ, чи — гіпотетично — з Партією регіонів. Зрештою, обидва варіанти альянсів не є привабливими для «нашоукраїнців» ідеологічно.
Парламент, в якому нема коаліції, створює можливість для маневрів, союзів і ситуативних домовленостей. Депутат–«нашоукраїнець» Андрій Парубій каже: без голосів «НУНС» у парламенті не пройде жодне рішення (окрім домовленості БЮТ із Партією регіонів, адже дві найбільші фракції мають переконливу більшість). Під час інтерв’ю ми розмовляли і про те, чи можлива така «широка» коаліція.

Всі статті рубрики