Литовець у «Будці»

Литовець у «Будці»

Невдалі виступи колись славного «Будівельника» в Українській баскетбольній лізі спонукали керівництво клубу до змін на тренерській лаві. Лише три перемоги у восьми стартових іграх відправили американського тренера «Будки» Білла Магаріті додому. Президент киян Богдан Гулямов швидко знайшов йому заміну в особі колишнього наставника каунаського «Жальгіріса» Рімантаса Грігаса. Допомагатиме литовцю тренувати Олександр Лохманчук, відомий у недалекому минулому український баскетбоілст.
Грігас, який зі своїм попереднім клубом двічі здобував звання чемпіона Литви, за короткий термін зумів налаштувати нових підопічних на потрібну хвилю. Із новим фахівцем на чолі «Будівельник» заграв упевненіше та дисциплінованіше. І якщо першу зустріч під керівництвом 46–річного литовця команда програла, то в трьох наступних святкувала перемоги. Це дозволило киянам закріпитися всередині турнірної таблиці УБЛ.
Позавчора київський клуб провів прес–конференцію, на якій Рімантас Грігас розповів про своє бачення розвитку «Будівельника» та українського баскетболу загалом.

Переслідуючи минуле

Переслідуючи минуле

Скаржитися на брак турнірів високого рівня провідним шахістам світу не доводиться — лише знаходь для них час. Але одне змагання стоїть окремим рядком. Як і для представників більшості інших видів спорту, для шахів таким особливим турніром є Олімпіада. Щоправда, проводять її майстри гри розумних частіше — раз на два роки. Цього разу найсильніші шахісти планети зібралися на сході Німеччини — в Дрездені. І в жіночій, і в чоловічій сітці змагань заявилися по 100 (!) національних команд.

ХРОНІКА

ХРОНІКА

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Всі статті рубрики