Цьому дам, цьому не дам

Цьому дам, цьому не дам

Позачергова сесія Сумської облради знову вимушено звернулася до питання «Про внесення змін до обласного бюджету на 2008 рік». Спонукав до цього протест обласної прокуратури, яка заявила, що попереднє рішення порушує Конституцію та Бюджетний кодекс.

НОВИНИ ПЛЮС

НОВИНИ ПЛЮС

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Бюджет — на переробку?

Бюджет — на переробку?

Президент Віктор Ющенко закликає уряд відкликати із Верховної Ради проект бюджету на 2009 рік. Старий фінансовий припис, за словами глави держави, більше не відповідає реаліям у зв’язку з фінансовою та економічною кризою. «Очевидно, бюджет, який засланий у парламент, не є предметом для обговорення. Ми повинні обговорювати інший бюджет», — сказав Ющенко вчора, виступаючи на засіданні Ради національної безпеки. Він звернувся до міністра фінансів Віктора Пинзеника з проханням розробити новий проект державного кошторису.

Батюшці Сидору — від онука Молотова

Батюшці Сидору — від онука Молотова

Цікавий документ днями опублікувало інтернет–видання «Закарпаття–он–лайн». Це повідомлення з Москви на адресу протоієрея Дмитрія Сидора, який останнім часом розвинув бурхливу діяльність під прапорами русинського руху, прийнявши на мітингу т. зв. «Акт провозглашенія возсозданія русинськой государственности». Цитуємо лист мовою оригіналу:

Всі статті рубрики