Сміх замість виходу

Сміх замість виходу

Віктор Балога звільняється з посади голови секретаріату Президента. Ця чутка з посиланням на «деякі ЗМІ», які опублікували її у четвер, з’явилася спершу в інтернеті, а потім і в інших засобах масової інформації. За їхньою інформацією, голова президентської канцелярії, про всесильність якого в Україні вже складають легенди, подав у відставку.

НОВИНИ ПЛЮС

НОВИНИ ПЛЮС

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Юрій Луценко: Перед тим як віддати команди, я кілька разів спокійно вдихаю

Юрій Луценко: Перед тим як віддати команди, я кілька разів спокійно вдихаю

У першій частині інтерв’ю глава МВС відповідав на закиди щодо останніх резонансних «силових» акцій, у яких фігурувала міліція, а також коментував свої стосунки з УДО і секретаріатом Президента. На запитання, чи погодиться він «учетверте стати міністром внутрішніх справ у новому уряді, якщо такий буде сформовано за підсумками дострокових виборів», Луценко відповів: «Якщо це буде уряд на чолі й з числа людей, із якими в мене однакові політичні погляди, то — так, погоджуся».
У другій частині інтерв’ю пан Юрій говорить здебільшого як лідер політичної групи «Народна самооборона».

Ти казала: «У вівторок...»

Ти казала: «У вівторок...»

Плановані виборчі графіки остаточно зірвалися. Тепер Україна не встигне провести вибори навіть 14 грудня, як раніше пропонував Президент. А все через те, що Верховна Рада перенесла слухання законопроектів про подолання наслідків фінансової кризи на вівторок. Без розгляду цього пакета Блок Юлії Тимошенко не збирається розблокувати трибуну ВР. Відтак парламент не може ані виділити гроші на волевиявлення, ані ухвалити низку виборчих законів.

Ні судів, ні діла

Ні судів, ні діла

Можливість провести вибори 14 грудня виглядає дедалі примарнішою не лише через блокування фінансів і Верховної Ради. Учора засідання одразу двох судів, які розглядають справи, пов’язані з призначенням дострокових виборів, завершилися нічим.

Всі статті рубрики