Талановита, але некрасива

Талановита, але некрасива

З’ясувалося, що симпатична дівчинка, яка співала на церемонії відкриття Олімпійських ігор у Пекіні, насправді лише відкривала рот. Дев’ятирічна Лінь Мяоке зачарувала глядачів багатьох країн світу виконанням гімну «Ода Батьківщині». Але насправді співала інша дівчинка — семирічна Ян Пеї. Її тримали за кулісами, оскільки дитина не відповідала уявленням організаторів церемонії про красу, з’ясувала «Франс прес». У неї надто пухкеньке обличчя та погані зуби. Музичний директор шоу Чень Ци Ган сказав, що рішення про «підміну» співачки було прийняте в інтересах Китаю. «Після кількох репетицій ми вирішили використати зовнішність Лінь Мяоке і голос Ян Пеї. У дівчинки, яка з’явиться на телекартинці, має бути бездоганний вираз обличчя і вона повинна викликати у глядачів приємні відчуття», — визнав він у інтерв’ю пекінському радіо.

На тобі, Боже, що мені негоже

На тобі, Боже, що мені негоже

Ізраїльський уряд запропонував палестинцям мирний договір, відповідно до якого Ізраїлю відходить 7,3 відсотка території Західного берегу Йордану, де буде збережено частину єврейських поселень. А в обмін на ці кращі землі палестинцям пропонують території в пустелі Негев, які еквівалентні 5,4 відсотка території Західного берега. Як повідомляє Бі–Бі–Сі, офіційні особи Палестинської Автономії підтвердили факт отримання плану, але від­разу заявили про його повну неприйнятність. Із­раїль наполягає, щоб кордон між його територією і Західним берегом Йордану проходив там, де вже зведена розподільча стіна. У плані враховуються інтереси палестинських біженців та питання безпеки, але нічого не сказано про спірний статус Східного Єрусалима, який палестинці бачать столицею своєї майбутньої держави.

Велика вода у В’єтнамі

Велика вода у В’єтнамі

Унаслідок повеней на півночі В’єтнаму 112 осіб загинули та 45 вважають зниклими безвісти, констатує «Рейтер». Несподіваний тропічний шторм також спричинив зсуви ґрунту, які засипали будинки у двох північних провінціях поблизу кордону з Китаєм.

НОВИНИ ПЛЮС

НОВИНИ ПЛЮС

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Всі статті рубрики