«Патріот» проти «Просвіти»

«Патріот» проти «Просвіти»

Стало відомо, що ввечері 21 липня «братки» в камуфляжах увірвалися до приміщення харківського відділення товариства «Просвіта». Саме тривало засідання правління, на якому постановили: визнати неправомірним перебування харківської організації «Патріот України» у приміщенні, яке орендує «Просвіта», адже договору суборенди з «Патріотом» не укладено, а його ідеологія суперечить статутові «Просвіти». Офіс «Патріота» — поряд із кімнатою «Просвіти» на Римарській, 18. У цьому місяці хлопці з «Патріота» побили однолітків із «Просвіти». 20 липня просвітяни звернулися в управління міліції, 21–го — в СБУ. Того ж дня відбувся напад. Члени правління протягом півтори години були заблоковані в одній із кімнат.

Коли закінчиться клоунада?

Коли закінчиться клоунада?

Прокуратура Харкова заборонила секретареві міськради Геннадію Кернесу залишати межі міста. Про це повідомив міністр Юрій Луценко на своїй позавчорашній прес–конференції, не уточнивши, щоправда, яка саме з чотирьох кримінальних справ, у яких фігурує харківський віце–мер, стала причиною жорст­кої примусової санкції. Сам герой інформаційних хронік пов’язує рішення правоохоронців зі «справою депутата Руденка» — обласна прокуратура порушила її після того, як Кернес на сходах міськради ударив депутата–«нашоукраїнця» ногою.

НОВИНИ ПЛЮС

НОВИНИ ПЛЮС

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Червоні серця і просто «червоні»

Червоні серця і просто «червоні»

Мало поміченою політичною подією останніх днів став той факт, що дві вагомі посади у виконавчій владі фактично відійшли Комуністичній партії України: комуніст Микола Тимошенко очолив Державний комітет лісового господарства України, а Василь Мармазов став заступником голови МВС.

Всі статті рубрики