Неспішно, але вперед

Неспішно, але вперед

Минулого уїк–енду на кортах «Фітцуїлліам лаун теніс клубу» в Дубліні збірна України в другому колі «плей–оф» II Євро–Африканської зони Кубка Девіса зустрічалася з командою Ірландії. З огляду на досить молодий та недосвідчений склад «синьо–жовтих» і наслідки травми нашого лідера Сергія Стаховського передбачити результат матчу було непросто. Основні труднощі полягали насамперед у незвичному для українців трав’яному покритті. Звісно, серйозний психологічний тиск відчував і 22–річний Стаховський (131–й номер рейтингу АТР). Лідер не мав права на помилку, адже страхувати його було нікому.

Честь чи слава?

Честь чи слава?

Перемога будь–якою ціною! Схоже, за таким принципом діють деякі гонщики на найпрестижнішій багатоденній гонці «Тур де Франс». Авторитет перегонів та увага до них настільки великі, що виграш навіть на одному з етапів розносить ім’я його переможця в усі куточки світу. Що вже говорити про тріумфатора загального заліку «Великої петлі»!

ХРОНІКА

ХРОНІКА

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Нельсон виходить із Піке!

Нельсон виходить із Піке!

Друга половина сезону «королівських перегонів» ознаменувалася впевненою перемогою Льюїса Хемілтона. Після успіху в Хоккенхаймі британець став одноосібним лідером чемпіонату пілотів. Але подією номер один на «Гран–прі Німеччини» став зовсім не виграш Хемілтона (він був досить прогнозованим з огляду на «поул–позишн» лідера команди «Макларен» за підсумками кваліфікації), а друге місце Нельсона Піке–молодшого.

Стартували «за здравіє» — фавориту «не поздоровилося»

Стартували «за здравіє» —  фавориту «не поздоровилося»

Новий футбольний сезон в Україні почався якось дуже по–доброму, можна навіть сказати по–сімейному. Стартовий тиждень приніс лише позитивні емоції. Нехай власники клубів не змогли обрати президента новоствореної прем’єр–ліги, але ніхто ні на кого не «котив бочку» й не звинувачував у лобіюванні чиїхось інтересів — усі прониклися ідеєю все зважити й визначити по–справжньому гідного кандидата. Але потім.
А зараз у протистоянні за Суперкубок між «Динамо» й «Шахтарем» обійшлося без традиційних бійок, вилучень та інших скандальних ситуацій. Після фінального свистка принципові суперники обмінювалися футболками й тиснули один одному руки. Українські арбітри наче прокинулися від корупційної сплячки й вирішили показати, що вони вміють судити не гірше від закордонних колег — жодного слова про їхні помилки в першому турі не прозвучало. (Може, через те, що трьох суддів заздалегідь усунули від обслуговування матчів найвищого рівня). У сімох поєдинках стартового туру з восьми до останньої хвилини не можна було передбачити підсумок двобою. Із перевагою більш ніж в один м’яч завершилися тільки дві зустрічі. Причому обидві несподівано. Очікувалося, що «Динамо» «відвантажить» новачкам із Маріуполя великий рахунок; а про «суху» перемогу іншого дебютанта, «Львова», над «Шахтарем» галицькі фанати мріяли лише в найсолодших снах. І навіть експресивний наставник донеччан Мірча Луческу з посмішкою визнав закономірність успіху господарів.
Що ж, такий «продукт» справді можна продавати, адже саме до цього прагне прем’єр–ліга. Тож нехай би наші клуби й продовжували в такому позитивному ритмі.

Рекорди насуваються...

Рекорди насуваються...

Комерційні змагання елітних спортсменів нарешті зробили паузу. Після турніру в Парижі «Золота ліга» йде на перерву, пов’язану з Олімпійськими іграми. Четвертий же етап не вніс змін у скромний список претендентів на мільйон доларів призових — у ньому так само залишаються юна бігунка на 800 м Памела Джелімо й стрибунка у висоту Бланка Влашич.

Всі статті рубрики