Кобзар Маккартні

Кобзар Маккартні

Мало кому відомо, але під час концерту в Києві Пол Маккартні вперше виконав пісню, яку досі ніколи не співав під час виступів. Її назва — Mrs. Vandebilt. Хто дивився концерт, той одразу згадає цю композицію, а особливо її запальний приспів — «Хоп, хей–хоп». «Ми були вражені, коли він виконав цю пісню, — розповідає «УМ» палка шанувальниця «Бітлз» Катя Черепанова. — Ця пісня була дуже популярною в Радянському Союзі, її переспівало багато радянських виконавців. Пол ніколи не грав цю пісню. Ми дуже хотіли, щоб він виконав її в Києві».

Без фаворитів, але з переможцем

Без фаворитів, але з переможцем

Традиційні червневі кінобаталії в Сочі цього року тривали тиждень, протягом якого журі на чолі з режисером і драматургом Павлом Чухраєм переглянуло 14 повнометражних фільмів конкурсної програми. Передбачаючи напружені фестивальні будні, організатори розпочали з приємної та урочистої події — на церемонії відкриття приз «За видатний внесок у розвиток російського кінематографічного мистецтва» отримав патріарх російського кіно Олексій Герман. До речі, це була вже третя спроба нагородити легендарного режисера. «Мені цю премію присвоюють втретє, — зізнався зі сцени Герман. — Я двічі відмовлявся, вважав, що це незручно... Якісь вклади в кіно... Ну зняв собі фільм і зняв».

«Молодість–2008». Через дебют — до європейських продюсерів

«Молодість–2008». Через дебют — до європейських продюсерів

«Молодість» приходить восени. За 38 років існування фестивалю цю сентенцію його прихильники завчили дуже добре. Проте несподіваною «Молодість» буває хіба що для неорганізованого кіно–контингенту. Оскільки власні козирі та попередню програму оргкомітет починає відкривати ще влітку.

Всі статті рубрики