Африканський рецидив

Африканський рецидив

Невідома озброєна група в дельті ріки Нігер, що в однойменній країні, захопила минулого вівторка судно постачання нафтовидобутку з 11 членами екіпажу на борту. Як повідомив учора представник командування Нігеру Сагір Муса, серед заручників є один громадянин України, а також громадянин Португалії та дев’ятеро нігерійців. Судно працювало на американську нафтову компанію «Шеврон». За звільнення корабля і його команди пірати вимагають від нігерійського уряду 250 тисяч доларів.

Туристи потрапили у війну

Туристи потрапили у війну

Щонайменше 80 осіб загинули та більше 150 отримали поранення в серії бомбових вибухів, які сталися позавчора о 19.15 у місті Джайкур, що в західному індійському штаті Раджастан. Як вважає глава уряду цього штату Васундхара Раджи, імовірно, йдеться про добре спланований терористичний замах. Підозра падає на кашмірських ісламістів–сепаратистів.

НОВИНИ ПЛЮС

НОВИНИ ПЛЮС

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Метроном смертей

Метроном смертей

Станом на вчорашній ранок у Китаї нарахували понад 20 тисяч смертельних жертв землетрусу. На пошукові роботи кинуто 50 тисяч військових та поліцейських. Прогнози страшні: кількість загиблих збільшуватиметься водночас із тим, як загони рятувальників просуватимуться вглиб поруйнованих стихією регіонів. Так, у провініції Сичуань військові та рятувальники, подолавши річки, через мости, які зруйновано, «взяли» місто Венчуань. Воно виявилося на 90 відсотків знищеним. Із 10 тисяч городян живими виявили менше двох тисяч, свідчить Бі–Бі–Сі.

Всі статті рубрики