Сан Санич позбувся клону

Сан Санич позбувся клону

Окружний адміністративний суд позавчора скасував постанову тервиборчкому Києва про реєстрацію передвиборчого клону — так званого «Блоку Олександра Олександровича Омельченка», тим самим задовольнивши позов В’ячеслава Непопа, кандидата в депутати Київради від справжнього Блоку Омельченка. «Суд вивчив цю ситуацію і визнав реєстрацію вказаного блоку неправомірною», — зазначив учора на прес-конференції справжній Сан Санич, екс-мер Києва й народний депутат від «НУНС». — Просто водій Олександр Олександрович Прус змінив своє прізвище на «Омельченко», створив блок, потім зареєстрував ТОВ «Народний мер Києва». Але, як з’ясувала СБУ, Прус ніколи на цьому підприємстві не працював, саме підприємство не платило податки і не перераховувало відрахування до Пенсійного фонду. Так званий «Омельченко» насправді працює водієм в Андрія Зайця, депутата Київради і члена фракції Блоку Черновецького».

«Демпінг» від Спілки письменників

«Демпінг» від Спілки письменників

Повідомлення про те, що половина Одеського будинку творчості уже два роки як не належить Національній спілці письменників для членів НСПУ з Південної Пальміри стало новиною. До 21 квітня, коли сайт «Реальна політика» опублікував фотокопії документа про купівлю-продаж, місцеві письменники не мали уявлення ані про сам факт підписання такого договору, ані про обсяги коштів, виручених Літературним фондом НСПУ за колишню спілчанську нерухомість на березі Чорного моря.

Яйце — зброя «Свободи»

Яйце — зброя «Свободи»

Нинішні провідники обласного осередку Партії регіонів на Луганщині керують ним так само успішно, як недавно керували областю. Достатньо сказати, що на виборах 2007 року їхня партія, порівняно з 2006-м, втратила 200 тисяч голосів, а на «проміжних» березневих виборах у кількох містах області представники «регіоналів» просто ганебно «пролетіли», програвши навіть батьківщину «стахановського руху»— друге в регіоні за чисельністю населення місто Стаханов. «Щось треба робити!» — вирішили тутешні «регіонали». Тож вирішили шукати ворогів і проводити чистки партійних рядів. Про чистки в лавах Луганського обласного осередку ПР «Україна молода» вже повідомляла. А от що стосується головного ворога, то тут вирішили зосередитися на абревіатурі «ОУН-УПА». І закарбувати такий підхід у камені. Буквально.

Всі статті рубрики