Дві за всіх

Дві за всіх

Днями в Пекіні завершився розіграш останніх олімпійських ліцензій у синхронному плаванні. За підсумками кваліфікаційного турніру, в столиці майбутніх Ігор у повторну подорож до Піднебесної в серпні збиратиметься лише один український дует. Для цього 22-річним Дарині Юшко й Ксенії Сидоренко з Харкова вистачило посісти шосте й сьоме місця в довільній і обов’язковій програмах.

«Пістони» для прискорення

«Пістони» для прискорення

Українська й польська делегації провели чергове засідання Координаційної ради з підготовки та проведення фінальної частини чемпіонату Європи з футболу 2012 року. Участь у зустрічі у Львові взяв і президент України Віктор Ющенко. Можливо, це допоможе нарешті зрушити з мертвого місця купу накопичених проблем. А їх у нас, як виявилося, значно більше, ніж це здається на перший погляд.

Ясно, що нічого не ясно

Ясно, що нічого не ясно

Чим ближче до фіналу найпрестижнішого клубного турніру Європи, тим менше в команд виникає бажання ризикувати своїми здобутками. Навіть коли мова заходить про зірок «Барселони» й «Манчестер юнайтед», шансів побачити в виконанні майстрів шкіряного м’яча справжнє видовище у глядачів небагато. Позавчора ввечері 98 тисяч уболівальників на «Ноу Камп» залишилися розчарованими не лише нулями на табло, а насамперед самою грою, яку продемонстрували гранди світового футболу. Для порівняння: матчі цих суперників на груповій стадії Ліги чемпіонів 1998/99 років двічі завершувалися феєричними нічиїми — 3:3. Але тоді над гравцями не висів тягар такої відповідальності, що єдина помилка може призвести до вильоту з турніру.

ХРОНІКА

ХРОНІКА

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Анатолій Брезвін: Я не вважаю провалом виступ нашої збірної в Японії

Анатолій Брезвін: Я не вважаю провалом виступ нашої збірної в Японії

У понеділок увечері збірна України повернулася з чемпіонату світу в першому дивізіоні, де в групі В посіла лише друге місце, не зумівши пробитися до числа 16 кращих національних команд планети. Попри неуспіх, Федерація хокею організувала нашій команді урочисту зустріч із хлібом-сіллю в аеропорту «Бориспіль», чому самі хокеїсти неабияк подивувалися. Адже головне завдання — повернутися до еліти — вони не виконали.
Ще більше здивував головний тренер збірної Володимир Голубович, який не захотів розділити з командою сумні часи до кінця. Колишній хокеїст «Сокола» його найкращих часів, а зараз – громадянин Росії взагалі оминув Київ, одразу з Саппоро вирушивши до родини в Москву. Чим одразу викликав думки, що збірна України не надто вже його цікавить...

Всі статті рубрики