Діану погубили водій і папараці

Діану погубили водій і папараці

Процес із розслідування причин загибелі 31 серпня 1997 року принцеси Уельської Діани, що тривав у Королівському суді Лондона майже півроку, добігає кінця. Днями було оголошено вердикт, яким вину за загибель принцеси в автокатастрофі у Парижі покладено на папараці, котрі переслідували Леді Ді на мотоциклах, та на водія «мерседеса», яким того фатального вечора їхали Діана та її коханий Доді Аль–Фаєд.

Путін — двомільйонний член

Путін — двомільйонний член

15 квітня, у другий день з’їзду «Єдиної Росії», Володимира Путіна урочисто приймуть до лав цієї правлячої партії. Планується, що з’їзд обере його головою партії, а нинішній очільник «єдиноросів» Борис Гризлов змушений буде задовольнитися посадою спікера Держдуми.

НОВИНИ ПЛЮС

НОВИНИ ПЛЮС

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

У наметі з Лідером

У наметі з Лідером

Віднині й Президент України «долучився» до Великої Вересневої революції — у вівторок увечері під час офіційного обіду керівник Лівії Муаммар Каддафі вручив Вікторові Ющенку відповідний орден. Сам лідер Лівійської революції тепер — кавалер ордена Богдана Хмельницького.

За що ми сиділи, пане Сашку?

За що ми сиділи, пане Сашку?

Четверо українських в’язнів сумління — Левко Лук’яненко, Євген Сверстюк, Василь Овсієнко, Олесь Шевченко — надіслали відкритого листа Олександру Солженіцину, якого також адресували усій російській інтелігенції та політв’язням часів СРСР. Приводом стала дражлива стаття в «Ізвєстіях» лауреата Нобелівської премії, колишнього радянського політзека Олександра Солженіцина, в якій той заперечував Голодмор в Україні 1932—33 років і сьогоднішню хвилю відкриття в Україні історичної правди про ті страшні часи назвав «перехльостамі Агітпропа».

Подзвони мені з вирію

Подзвони мені з вирію

Єврокомісія дозволила користуватися мобільними телефонами у літаках. Раніше вважалося, що це може зашкодити безпеці руху. Втім остаточне слово лишається за кожною країною–членом Союзу та за кожною окремою авіакомпанією. Як свідчить Бі–Бі–Сі, окремі авіаперевізники зможуть надати таку послугу вже у травні нинішнього року.

Всі статті рубрики