Метеорит від «чужих»

Метеорит від «чужих»

Приблизно 600 мешканців Перу звернулися до лікарів після того, як побували поблизу загадкового космічного тіла, що впало днями в провінції Пуно, в Андах. Всі скаржаться на головний біль, нудоту, запаморочення. На думку потерпілих, вони надихалися якогось загадкового газу, передає Бі–Бі–Сі.

Демон–охоронець

Демон–охоронець

Іракська влада відучора перевіряє всі закордонні охоронні фірми. Як повідомляє «Франс пресс», таке рішення було прийнято після інциденту американською фірмою «Блекуотер». Нагадаємо: минулої неділі, відбиваючи напад на конвой, що супроводжував американських дипломатів, співробітники «Блекуотера» стріляли у всіх без розбору і вбили 20 мирних людей, включно з немовлям; ще кільканадцять цивільних було поранено. Це був не перший інцидент такого типу. Півроку тому п’яний працівник «Блекуотер» застрелив охоронця віце–президента Іраку. Після недільного інциденту іракська влада анулювала ліцензію фірми і наказала залишити Ірак. Але «Блекуотер» проігнорувала наказ, наполягаючи на тому, що її співробітники діяли в рамках самозахисту.

НОВИНИ ПЛЮС

НОВИНИ ПЛЮС

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Дисциплінований зять і вся путінська рать

Дисциплінований зять і вся путінська рать

21 вересня Держдума мусить затвердити поіменно склад нового уряду Росії. У ці дні, як пише російська преса, «президент Володимир Путін напружено працює над списком». Путін працює, а аналітики працюють над його можливим ходом думок. Очевидно, що більша частина «технічно» відставленого уряду попереднього «технічного» прем’єра Михайла Фрадкова не потрапить у склад кабінету Віктора Зубкова.

Всі статті рубрики