Український слід

Український слід

У перший ігровий день найпрестижнішого клубного турніру на поле у складах своїх команд виходили обидва українські легіонери. Однак «Челсі» Шевченка й «Ліверпуль» Вороніна почали виступ у груповому турнірі не надто вдало. І «аристократи», і «мерсісайдці» звели свої матчі внічию, пропустивши першими.

«Його очі палали як ніколи»

«Його очі палали як ніколи»

Не так давно українці в прикарпатському Буковелі довели, що залишаються найсильнішою нацією світу, вигравши командні змагання богатирів. Нашим прихильникам цього атлетичного і мужнього виду спорту у два попередні сезони для усвідомлення повноти свого домінування у богатирському світі бракувало зовсім небагато. І ось у неділю з Далекого Сходу прийшла звістка, яку ми з нетерпінням очікували: у корейському місті Джеунсан чемпіоном світу в індивідуальних змаганнях «стронгменів» став Василь Вірастюк!

Білоруське шило на російське мило

Білоруське шило на російське мило

Пертурбації в українському хокеї, який намагається утриматися на плаву, торкнулися й нашого флагмана. Столичний «Сокіл» уже не розриватиметься між профспілками й київською мерією — минулого тижня він отримав нового власника. Акції клубу викупили Східноєвропейський інвестиційний фонд (74%) і благодійний фонд «Славутич» (26%). Президентом клубу став віце–президент Федерації хокею України Євген Імас, його заступниками в «Соколі» будуть Сергій Корабльов, Ярослав Хобта, Петро Кудима і Вадим Сисюк. Нові власники клубу вирішили змінити офіційну назву «Сокіл–Київ» на просто «Сокіл».

ХРОНІКА

ХРОНІКА

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Повтор «на біс» через три роки

Повтор «на біс» через три роки

Як не крути, а футбол залишається спортом номер один на цьому світі. Тому Ліга чемпіонів, принаймні в Європі, є найбажанішим спортивним дійством, яким можна годувати вдячного глядача впродовж цілого сезону. Нетерпляче очікування старту в одних фанатів змінюється радістю від позитивного результату й красивої гри, у інших — непідробним розчаруванням. Саме таким перепадом емоцій і живе справжній вболівальник. Позавчора ж о 21.45 всі перебували в рівних умовах — ще ніхто не програв і не виграв.

Всі статті рубрики