«Квартал» виклав у YouTube повну версію «вибачення» перед Гонтаревою

11:27, 03.01.2020
Студія "Квартал 95" виклала в YouTube повну версію "вибачення" перед Валерією Гонтаревою за знущальну пісню про її згорілий будинок.
 
 

Актор "Кварталу" Степан Казанін, представляючи виступ, заявив, що попередній номер "наробив галасу, просто фурор зчинив" і "не залишив байдужим не тільки нікого в нашій країні, а й навіть у Лондоні", натякаючи на нинішнє місце проживання Гонтаревої.

 

Після цього на сцену вийшов Євген Кошовий, Олександр Пікалов у ролі Ігоря Коломойського і хор чоловіків, загримованих під Коломойського.

 

"Валеріє Олексіївно, вибачте. Ми в жодному разі не хотіли сміятися з того, що у вас згорів будинок. Ми просто хотіли вам повідомити, що він у вас згорів. Просто ми бачили вашу декларацію і зрозуміли, що ви цього не помітите", - сказав на початку номеру Кошовий.

Після цього між ним і Пікаловим-Коломойським відбулася така розмова: 

     Кошовий: Обіцяємо, що більше не будемо жартувати над чужим горем.

     "Коломойський": А що за горе? І чому воно чуже? Валерія Гонтарева - це наше спільне горе.

     Кошовий: Ігоре Валерійовичу, будь ласка, я вас дуже прошу, не треба зараз.

     "Коломойський": А шо, сильно пісня зачепила?

     Кошовий: Сильно.

     "Коломойський": А як ви хотіли?

     Кошовий: Хотіли не так сильно.

 

Також Кошовий заспівав пісню зі словами:

"Горіла совість, палала,

Бо заспівав в Кварталі я

Пісню, як хата горіла.

Усі канали палали,

Навіть канал Discovery,

ICTV, Прямий, NewsOne -

Більше ж проблем у нас нема.

В жінки прошу пробачення,

Нову збудуєм дачу вам,

Гроші зберем на карточку,

На Дельта Банка карточку.

Те, що лунала пісня ця,

Вибачте лисого глупця

Во ім'я сина і отця,

Пресвята погорілиця".

 

Як повідомляла УМ,  у шоу "Вечірній квартал" комік Євген Кошовий та хор імені Верьовки висміяли підпал будинку Валерії Гонтаревої в пісні-пародії "Горіла хата". Номер спричинив хвилю обурення в соцмережах.

 
Сама Гонтарева, якій саме 20 жовтня виповнилося 55 років, коментуючи відео, заявила: "Це сором! Насміхатися над людським горем - це неможливо уявити у цивілізованому суспільстві!".
 
 
Український олігарх Ігор Коломойський заявив, що йому дуже сподобався номер студії "Кварталу 95" про підпал будинку ексголови Нацбанку Валерії Гонтаревої. 
 
 
У свою чергу міністр економіки вважає номер "Кварталу" про Гонтареву поганим знаком для інвесторів.
 
 
Після цього Коломойський вибухнув образами на адресу ексголови НБУ Валерії Гонтаревої і міністра економіки Тимофія Милованова.
 
 
Гендиректор і художній керівник хору імені Верьовки Зеновій Корінець заявив, що "піддався на вмовляння": "Мене просто переконали, і ми якось не сприйняли це всерйоз. І ми з режисером, до речі, сперечалися: що текст непристойний - як можна стібатися, якщо в людини щось згоріло?.. Я, знаєте, мабуть, до кінця не подумав. І ми потрапили в нехорошу ситуацію. Мені дуже-дуже незручно".
 
 
Своєю чергою прем’єр-міністр Олексій Гончарук заявив, що радіти з пожежі в сусіда неправильно, але ми живемо в демократичній країні, де кожен має право жартувати, як йому подобається. За його словами, "президент Зеленський точно з цього не сміявся".
 
Студія «Квартал 95» заявила. що не збирається вибачатися за номер.