Коломойський грубо обізвав Гонтареву та Милованова

18:58, 21.10.2019
Коломойський грубо обізвав Гонтареву та Милованова

Бізнесмен Ігор Коломойський вибухнув образами на адресу ексголови НБУ Валерії Гонтаревої і міністра економіки Тимофія Милованова, коментуючи скандальну пісню "Кварталу 95" про згорілий будинок Гонтаревої.

 

На прохання телеканалу "Настоящее время" уточнити, чим саме йому сподобався номер про Гонтареву, він сказав, що "це просто жарт, пісня, твір у розважальній телепередачі".

 

Після цього він почав її обзивати, назвавши "твариною", "дебілкою", "психічно неврівноваженою і божевільною дурепою" і "невменяшкою".

 

"Щось я не чув, щоб хтось після такого цькування застрелився або повісився. Якщо Гонтарева буде першою - це буде смішно. А якщо вона божевільна, її треба в лікарню доправити, щоб вона собі трохи підлікувала нерви і мізки. Вона себе месією вважає, ви знаєте? А вона психічно неврівноважена і божевільна дурепа. Я з нею мав досвід спілкування з 2014-го по літо 2016 року. Вона повністю "невменяшка". Вона вважає себе месією, яка думає, що врятувала банківську систему України, що вона велика реформаторка тощо. І що Україна - це failed state", - сказав, зокрема, Коломойський.

 

Дісталося від олігарха також міністру Милованову, який сказав, що цей номер може негативно вплинути на інвестиційний клімат в Україні.

 

"Іншого слова як "дебіл" для цього просто не знайдеш. Дуже сумно, що міністр економіки в Україні - дебіл. На інвестиційний клімат впливає номер у розважальній передачі, сатира і гумор? Тоді, вважаю, у нас інвестклімату взагалі немає! Отже, Україні не повинен давати нічого ні МВФ, ні інші", - сказав він.

 

Як повідомляла УМ, у шоу "Вечірній квартал" комік Євген Кошовий та хор імені Верьовки висміяли підпал будинку Валерії Гонтаревої в пісні-пародії "Горіла хата". Номер спричинив хвилю обурення в соцмережах.

 
Сама Гонтарева, якій саме 20 жовтня виповнилося 55 років, коментуючи відео, заявила: "Це сором! Насміхатися над людським горем - це неможливо уявити у цивілізованому суспільстві!".
 
Український олігарх Ігор Коломойський заявив, що йому дуже сподобався номер студії "Кварталу 95" про підпал будинку ексголови Нацбанку Валерії Гонтаревої.
 
 
У свою чергу міністр економіки вважає номер "Кварталу" про Гонтареву поганим знаком для інвесторів.
 
 
Гендиректор і художній керівник хору імені Верьовки Зеновій Корінець заявив, що "піддався на вмовляння": "Мене просто переконали, і ми якось не сприйняли це всерйоз. І ми з режисером, до речі, сперечалися: що текст непристойний - як можна стібатися, якщо в людини щось згоріло?.. Я, знаєте, мабуть, до кінця не подумав. І ми потрапили в нехорошу ситуацію. Мені дуже-дуже незручно".
 
 
Своєю чергою прем’єр-міністр Олексій Гончарук заявив, що радіти з пожежі в сусіда неправильно, але ми живемо в демократичній країні, де кожен має право жартувати, як йому подобається. За його словами, "президент Зеленський точно з цього не сміявся".
 
 
Студія «Квартал 95» заявила. що не збирається вибачатися за номер.
 
 
Петро Порошенко вважає, "Квартал" вміє вибачатися, коли захоче
 

 

  •