Ворог лютує: новітній Каїн-вбивця продовжує гріховну справу

15:41, 03.01.2024
Ворог лютує: новітній Каїн-вбивця продовжує гріховну справу

У селі Лішня Кременецького району на Тернопільщині освячено Всеукраїнський храм-пантеон, де буде розміщено плити з викарбуваними іменами захисників України. (Фото ПЦУ)

Ворог лютує все більше, нещадно виплескуючи на нас смертоносну отруту свого озлобленого серця або того, що від нього залишилось. Бо звичайне людське серце такого злодійства чинити би не дозволило.

 

Російський нелюд вчергове чинить міжнародний акт тероризму, масово обстрілюючи мирних мешканців незалежної держави. Знову руїни, поранення, смерті, біль і сльози… Знову Україна у вогні… І знову – через росію.

 

Новітній Каїн-вбивця продовжує свою гріховну справу – намагається задушити нашу свободу та саме наше буття, буття всього унікального українського народу.

 

Кремлівський тиран і його прислужники звершують свідомий геноцид нашого народу і на ділі вкотре засвідчують, що до них справедливо можна прикласти слова Писання: «Ваш батько є диявол; і ви хочете виконувати похоті батька вашого. Він людиновбивцею був споконвіку і не стоїть в істині, бо істини немає в ньому» (Ін. 8: 44).

 

Ми вдячні нашим захисникам, особливо службовцям протиповітряної оборони, рятівникам, лікарям і всім, хто допомагає українцям вижити.

 

Нехай Бог допомагає вам у ваших добрих справах! А на голови тих, хто раз за разом посилає на українські міста свої знаряддя вбивства, нехай впаде заслужена кара Божа!

 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Софії Київській помолилися за рідну землю та Перемогу України