Російські вуха, що стирчать із Mymedia?

10:42, 15.11.2016

А дивіться які цікаві речі гугляться про Mymedia...


Ну тобто цієї контори, що збирала дані з наших дітей, вкладаючи в голову те, що країна кагбе і розвалитися на шматки може а чо... Не проходьте, дуже цікаво!

 

Трохи хронології:

 

21.11.13 - Янукович після серії польотів у Кремль приймає рішення – пензлювати Україні в Росію. І стає за кермо попереду. Ну і попензлював, тільки сам, після пенделя від українців.

 

27.11.13. Тобто через 5 днів після рішення овоча, починає свою роботу сайт Mymedia. Яке совпадєніє... Проект стартує у таких країнах: Україна, Біларусь, Молдова, Грузія, Вірменія, Азербайджан, Туреччина. Ну, тобто там, де в принципі, майже кругом останнім часом зараз вже впевнені проросійські настрої в багатьох владних кабінетах різного рівня.

 

28.11.13. Наступного ж дня Mymedia оголошує що буде фінансувати журналістські розслідування в країнах Білорусь, Україна і Молдова. АЛЕ ПРИ УМОВІ, якщо розслідування стосуватиметься стосунків цих країн виключно з ЄС! Так і написали! Офшори, викриття схем, енергетика і т д.

 

Тобто інші розслідування, наприклад з Росією їх не цікавлять і фінансуватися не будуть. Отримати фінансування можна лиш попередньо приславши детальний опис теми.

 

4.12.13. І лише потім проект стартує офіційно. Як спіхом ліпіли, ні?

 

Але в Україні почалась Революція Гідності і відтепер Mymedia буде вести свою роботу більш приховано і завуальовано, але й далі щедро роздаючи гроші за розслідування, уважно фільтруючи теми рослідувань, фінансувати статті і проводити безліч тренінгів, семінарів і навчань як «правильно» вміти висвітлювати події здебільшого в СНД і Україні. Не забуваючи при цьому всюди прикриватись Данією.

 

Але першу новину так почистити і забули.

 

Контора працює за повної підтримки і співпраці з ГО Телекритика, яка 27.04.16. стане Детектор-медіа, попередньо (як пише вікіпедія) почистивши свій український контент на російський.

 

Спонсорується усе, що можливо: статті, тренінги, універи, конференції, стажування – і все з цілком зрозумілим ухилом.

 

Йдемо далі. Що ще робити, як схиляти в русскій мір? А давайте давати стипендії студентам з, цитую «Автономной республики Крым, Луганской, Донецкой, Запорожской, Николаевской, Одесской, Херсонской и Харьковской областей, которые поступят на магистерские программы по журналистике».

 

В мене питання – а чому тільки студентам з російської карти Новоросії положена стипендія, дорога Даніє? А інші що, негри?

 

Не буду зупинятись на всьому, щоб не перетворити допис у книгу, самі полистайте їхні новини.

 

Гляньте, наприклад, ще фінансування статей на тему: «Последствия Майдана», чи «Война в Украине» (з акцентом на «пророссийских сепаратистов, их цели и природу»).

 

Далі зверніть також увагу, що ця контора збирається «внедрить» свою філософію «во все школьные предметы», що, власне і зробила, походу...

 

Також вона «отправляет украинских журналистов на стажировку в Беларусь»... О, так, там багатий досвід, можна перейняти. Це відома стрілка.

 

Також Mymedia спонсорує документальний фільм «Декомунізація UA». Чомусь мені здається, я вже знаю, що буде у фільмі і які висновки після перегляду зроблять глядачі – кругом зрада, все в повній дупі і навкруги суцільний дурдом при цій владі.

 

«Где будет следующий Майдан?»– тупо так і ставлять питання генератори Mymedia! Що робити і як спрогнозувати, та уникнути в «бывших советских республиках» Майдану? Зрозуміли, дорогі мої незалежні країни, як Вас називають ці «данці» – «бывшие советские республики».

 

Отаке, якщо поверхово...

 

Окремою лінією проходить всю дорогу Суспільне мовлення. Буду знайомитись окремо з темою колись, і причиною звільнення Аласанії з Першого. Цікаво тепер звідки ноги ростуть у того всього?

 

Ну і, наостанок зверніть увагу на команду Mymedia в представлених країнах.

 

Тут Вам і Інститут Лідерства, що розгорнув свою діяльність за часи Януковича і Турецькі фонди з захисту меншин (а ви думали тільки в нас їх притісняють? І як Вам тепер інфа про переворот, що готувався?), і кавказька Чайхана, що висвітлює дискримінацію та нетолерантність к інакомислящім, і «не понимает, зачем эта война», і русскоязычный канал для білорусів і навіть прибалтів!

 

І що цікаво – усе це неприбуткові організації... Це ж треба, які ці «данці» щедрі спонсори Східного партнерства, прямо казка якась...

 

То як? Випадково поставлені питання в опитуванні саме під таким кутом, як гадаєте тепер?

 

Джерело

  • Закон про мобілізацію поганий і запізнілий

    Нині ми отримали не просто поганий, а ще й запізнілий закон, який не посилить мобілізацію нових захисників, але цілком може послабити мотивацію тих, хто захищає країну вже не перший рік. >>

  • Мобілізація: чотири болючих питання

    Відповідати за мобілізацію мають вмотивовані та компетентні люди. Міноборони та ТЦК нічого не роблять, чекають на добровольців та тих, кого інколи хапають у бусік. >>

  • «Руський мір» інспірує в США неомаккартизм

    На берегах Потомаку не повинні забувати, як після другої світової війни Білому дому довелося долати поширення комуністичної ідеології колишнього СРСР створенням сумнозвісної комісії сенатора-республіканця ( ! ) Джорджа Маккарті із розслідування антиамериканської діяльності. >>

  • Чому Ізраїлю на відміну від України вдається тримати увагу світу

    Позитивні лицеміри бідкаються через чергову надану США високотехнологічну допомогу Ізраїлю - і традиційно не бачать причин чому ж Ізраїлю на відміну від України вдається тримати увагу найпотужнішої держави світу. >>