Отже, Трамп. Що далі?

21:17, 09.11.2016

Отже, Трамп.


Емоції вбік – що є, то вже є.


У нас є наша країна. Вона не потрібна Трампу. Нажаль, потрібна Путіну – але не такою, в якій ми могли б житии. Та в першу чергу вона потрібна нам.


Тож для нас Трамп – не трагедія, а просто нова реальність, в якій нам доведеться вирішувати все ту саму задачу: захищати нашу країну від ворога. Тепер без міжнародної підтримки, можливо на якийсь час у повній ізоляції. Ну що ж, вже бувало. Не вперше. Може, і не в останнє.


Зрештою, ні в часи Майдану, ні в перші, вирішальні, місяці «руцковєсни-2014» ми не мали жодної реальної допомоги з-за кордону, виключно моральну підтримку від нормальних людей – то вона з нами і лишиться. А військової допомоги ми не так вже й багато отримали за весь цей час.


Тож Трамп – всього лише нагадування нам, що все насправді у наших руках. Досить розслаблятись у сподіванні на вплив санкцій та летальну зброю від НАТО. Пора готуватись до потужного тиску Росії по всіх фронтах – від спроб політичного перевороту до масштабного вторгнення.


Конкретні сценарії зараз передбачити важко – але очевидно, що «головокруженіє от успєха» Трампа дуже скоро приведе москаликів знову до нас.


І все залежатиме виключно від того, наскільки ми будемо готові їх зустріти – як власне завжди все залежить саме від цього, а все інше лише створює більш чи менш сприятливий фон.


Наскільки ми будемо готові завалити Росію цинковими вантажами з нашої землі – рівно настільки нам по фіг на перемогу Трампа, на рейтинги Путіна та на всі інші чужинські розваги.


Добровольчі формування територіальної оборони, «бандерівські» боївки у кожному селі та міському кварталі – наша найкраща відповідь на перемогу Трампа.


Досить репетувати, просто спокійно готуємось.

 

Джерело