Звірина морда сучасної росії: НАТО, припини їх боятися - 3

13:18, 09.07.2023
Звірина морда сучасної росії: НАТО, припини їх боятися - 3

Олександр Литвиненко і його вбивця-педофіл путін (Фото з відкритих джерел)

ЗАВРШЕННЯ. Попередню частину читайте тут

 

Президент росії путін - педофіл 

 

Колеги Путіна з КДБ-ФСБ — підполковник Олександр Литвиненко та заступник директора ФСБ РФ генерал-полковник Анатолій Трофімов, які знали, що  Путін — педофіл, бачили оперативні матеріали і відеозйомки (вони зберігалися в архіві Управління власної безпеки ФСБ до призначення Путіна директором ФСБ у 1998 році), де він займається педофілією з хлопчиками, і обговорювали це у своєму колі, що “тепер конторою буде керувати не тільки не професіонал, а ще й педофіл”, були убиті.

 

10 квітня 2005 року, о 19:30 у Москві Трофімов, вийшовши разом із дружиною з автомобіля у дворі будинку на вулиці Клязьмінська,  де мешкав, був застрелений невідомим з пістолета.

 

Дружину (як свідка) також було вбито. Кілер втік на автомобілі з напарником, який чекав біля будинку. У результаті проведених оперативних і технічних заходів слідство встановило, що найбільш ймовірним виконавцем злочину є оперативний працівник спецпідрозділу ФСБ Балашов (він же Пасєчніков) — його прізвище було опубліковано російськими ЗМІ.

 

Проте справа до суду не дійшла. Балашов зник, його подальша доля невідома. Швидше за все він і його напарник були ліквідовані…

 

                       Експерти оглядають тіло застреленого Трофімова.

 

Свого часу по російському телебаченню було показано кадри, як президент Росії Путін підняв футболку на маленькому хлопчикові і почав цілувати його в живіт. Це трапилося 7 липня 2006 року, коли Путін з охороною йшов у свою резиденцію через Соборну і Іванівську площі Кремля після зустрічі з випускниками військових академій і училищ (див. відео).

 

Пізніше в ході інтернет-конференції Путін пояснив цей вчинок: «Скажу вам чесно, просто захотілося потискати хлопчика, який показався мені схожим на маленьке кошеня і був таким самостійним і дуже серйозним. Це бажання вилилося в такий жест».

 

Випадків «бажань» Путіна, коли йому «хотілося потискати» малолітніх хлопчиків і дівчат, журналісти зафіксували на фото і відео дуже багато. Ось лише деякі із них (див. фото):

 

 

У липні 2005 року Олександр Литвиненко опублікував статтю під заголовком “Кремлівський чикатило” у виданні “Chechenpress”, у якій, зокрема, розповів, що путін займався сексом із малолітніми хлопчиками, коли навчався в Інституті зовнішньої розвідки КДБ СРСР ім. Андропова, що ледь не коштувало йому службової кар’єри. Як писав Литвиненко, чекістам вдалося записати на відео свого майбутнього шефа, коли він займався педофілією. Матеріали оперативних зйомок зберігалися в архіві Управління внутрішньої служби безпеки ФСБ, поки їх там не знайшов путін після призначення директором ФСБ.

 

Як голова парламентської слідчої комісії у справі про вбивство Георгія Гонгадзе я неодноразово зустрічався з Олександром Литвиненком у Лондоні 2003—2005 роках. Він надавав інформацію про обставини вбивства Гонгадзе, замаху на життя народного депутата Олександра Єльяшкевича і погодився дати свідчення в Україні, про що я повідомив генерального прокурора Святослава Піскуна.

На одній із зустрічей Олександр подарував мені дві свої книги «ФСБ підриває Росію» і «Викликаю себе на допит» (див. фото):

 

 

В розмовах я застерігав Олександра: якщо путін прийме рішення про його фізичне знищення, то, найімовірніше, це може зробити хтось із його знайомих або приятелів з москви, з якими він підтримує зв’язки, під виглядом харчового отруєння, як це було зроблено з Віктором Ющенком під час президентських виборів у вересні 2004 року.

Рекомендував Литвиненку порвати всі контакти з такими особами і не зустрічатися з ними ні за яких обставин. Одна з таких розмов була в помешканні Олександра в присутності його батька і Віктора Суворова (Володимира Різуна), які гостювали у нього. Суворов радив Литвиненку прислухатися до моїх порад…

 

Рекомендую подивитися два документальні фільми «Як і за що вбили Литвиненка» (Бі-Бі-сі) і «Акт ядерного тероризму»Ви дізнаєтесь про всі обставини отруєння Олександра Литвиненка, встановленні правоохоронними органами Англії та про висновки Високого суду Лондона, який встановив і назвав замовників і виконавців його вбивства. Фільми-розслідування, заборонені для показу в росії, не залишить вас байдужими. 

 

Експерти, вивчивши поведінку путіна, її характерні ознаки за багатьма фото і відеоматеріалами як він обіймає малолітніх хлопчиків, дівчат пригортає їх до себе і тискає, підіймає на них сорочки, цілує їх у живіт, груди, шию, вуха; його вираз обличчя і блиск очей, яким він похітливим, пожадливим поглядом дивиться на хлопчиків та інші його рухи і міміку, коли він поруч із ними, дійшли до висновку: путін має ЯВНІ ОЗНАКИ ПЕДОФІЛІЇ.

 

1 листопада 2006 року Литвиненко був отруєний радіоактивною речовиною – “полонієм-210” – і після тяжких фізичних мук помер 23 листопада у лікарні.

Суддя Високого суду Британії Роберт Оуен, який розглядав справу про отруєння Литвиненка, у своєму висновку зазначив, що “офіцер ФСБ РФ Литвиненко публічно неодноразово звинувачував президента росії володимира путіна у педофілії, організації терористичних актів, зокрема вибухів житлових будинків у Буйнакську, Москві, Волгодонську та політичних вбивствах, що допомогло йому стати президентом росіі. У путіна і керівництва ФСБ  були мотиви для вбивства Литвиненка”, - зробив висновок суддя.

 

Виконавцями отруєння Литвиненка суддя визнав “колишнього  співробітника спецслужб СРСР і РФ (добре знайомого Литвиненка) Андрія Лугового і бізнесмена Дмитра Ковтуна, які разом прибули до Лондона із “полонієм-210” для отруєння Литвиненка.

 

Суддя Оуен дійшов висновку: “За отруєнням Литвиненка стоїть “імовірно” директор ФСБ РФ Патрушев (на посаді 1999 – 2008 рр., нині секретар РБ росії) і президент росії путін, який, “імовірно”, віддав наказ або затвердив операцію ФСБ щодо вбивства Литвиненка”.

 

В липні 2007 року Великобританія потребувала від росії видачі Лугового як підозрюваного у вбивстві громадянина Великої Британії Литвиненка.  Росія відмовила в екстрадиції Лугового. У зверненні до британського парламенту, після публікації висновків судді у справі про вбивство Литвиненка, прем’єр-міністр Тереза Мей назвала неприйнятною відмову росії співпрацювати зі слідством. Прем’єр-міністр Великобританії повідомила, що проти головних підозрюваних у вбивстві Литвиненка – Андрія Лугового і Дмитра Ковтуна будуть введені персональні санкції.

 

Міністерство закордонних справ Великої Британії викликало посла росії у зв’язку з висновками судді Роберта Оуена щодо отруєння Литвиненка.

 

Тема педофілії Путіна довгий час обговорювалась світовими ЗМІ після публікації доповіді судді Оуена про отруєння Литвиненка. Наприклад, в липні 2016 року американська газета WSJ відкрито звинуватила у смерті Литвиненка президента росії путіна.

 

Адміністрація США за законом Магнітського наклала особисті санкції на двох ймовірних вбивць Олександра Литвиненка – Лугового і Ковтуна.

Журналіст Артем Боровик, який оприлюднив інформацію, що путін страдає педофілією і збирався обнародувати справжню біографію путіна, загинув у спеціально влаштованій авіакатастрофі приватного літака, на борту якого він перебував.

 

Литвиненко достатньо аргументовано публічно звинувачував путіна в організації терактів, вбивств, «кришуванні» поставок наркотиків із Середньої Азії через Петербург до Західної Європи, фінансових злочинах, в тісних зв’язках із «пітерською» та «тамбовською» мафією.

Пропоную переглянути документальний фільм ZDF «Московський слід» про злочинну діяльність Путіна і його оточення, встановлену іспанськими правоохоронними органами за допомогою Олександра Литвиненка і як він був отруєний.

Ці фото про мафіозні зв’язки путіна з «тамбовською організованою злочинною групою» долучені до кримінальної справи в Іспанії і судової справи в Лондоні як докази.

 

Докладно про мафіозні зв’язки Путіна з «Тамбовською ОЗГ» Санкт-Петербургу за часів його роботи в мерії та організацію серії терактів в Росії, коли Путін уже працював в Москві, розповідає  документальний фільм «Володимир Путін – всі злочини»:

 

Російські генерали, які знали про злочини путіна або були його спільниками — ліквідовані. Їх вбивства, як правило, були замасковані під несподіваний інсульт, інфаркт (викликаний спеціальною отрутою), ДТП, нещасний випадок на полюванні, необережне поводження зі зброєю, падіння під потяг в метро чи на залізничні колії, випадіння з вікна, балкону, падіння з мосту або раптове “самогубство” (застрелився, повісився) зі слідами  на тілі ознак боротьби і насилля на тілі.

Мною встановлено понад  сорок таких замаскованих вбивств російських генералів, в тому числі і «самогубство» генерала КДБ СРСР, який проводив перевірку щодо путіна і відправив його з «вовчим  квитком» із Дрездена (ДРН) в Ленінград.

 

Шановні читачі, Ви ознайомилися з біографіями путіна і пригожина, висновками експертів про їх психічний стан здоров’я, які психічні вади і психологічні риси характеру вони мають. Тепер Ви можете самостійно зробити висновки про ту подію («путч»), яку вчинив пригожин і чому так швидко все завершилося, хоча політичного сморіду від «пуку повара путіна» було досить достатньо. Кажуть, що путін не раз міняв памперси, так злякався. Педофіл і педераст уже   бояться власної тіні. Так можуть і померти від паралічу страхом. Бажано, щоб не у вісні, а на людях.

 

НАТО, припини боятися педофіла путіна!

 

Українці знаходяться в очікуванні майбутнього саміту НАТО у Вільнюсі і його рішень щодо України.   

В інтерв’ю The Washington Post Головнокомандувач ЗСУ, генерал  Валерій Залужний заявив, що за деокупацію кожного метра української землі воїни платять кров’ю, тому його дратують зовнішні коментарі про те, що контрнаступ відбувається повільніше, ніж очікували.

 

Генерал Залужний із донькою полеглого захисника України у Раді: «Кожен день, кожен метр дається кров'ю. Щодня гине багато людей  дуже багато…».

 

«Мене дратує, коли чую, що довгоочікуваний контрнаступ України на сході та півдні країни розпочався повільніше, ніж очікувалося. Це не шоу. Це не шоу, за яким спостерігає весь світ, на яке роблять ставки чи щось подібне. Кожен день, кожен метр дається кров'ю», - заявив Залужний.  

 

І наголосив, аби український контрнаступ просувався швидше, йому потрібно більше — більше кожного виду зброї, а також перевага у повітрі — винищувачі F-16. Бо без повного забезпечення війська ці плани взагалі нездійсненні, але попри все "вони виконуються".

«Так, можливо, не так швидко, як хотілося б учасникам шоу, спостерігачам, але це їхня проблема", − резюмував Залужний. За його словами, «його війська щодня просуваються вперед, навіть якщо це лише 500 метрів".

 

На своєму командному пункті Залужний має екран, який показує йому все, що знаходиться в повітрі у будь-який момент — це і авіація країн НАТО на західному кордоні України, українські літаки в небі над Україною і російські літаки на східних кордонах.

 

«Кількість літаків, які чергують біля наших західних кордонів, вдвічі перевищує кількість російських літаків, які руйнують наші позиції. Чому ми не можемо взяти хоча б третину звідти і перекинути сюди? Ніхто не каже, що завтра ми повинні переозброїтися і отримати 120 літаків. Навіщо? Мені не потрібно 120 літаків. Достатньо дуже обмеженої кількості. Але вони потрібні. Тому що іншого шляху немає. Тому що ворог використовує авіацію іншого покоління. Це якби ми зараз пішли в наступ з луками і стрілами, і всі б сказали: «Ви здуріли?"» Але на це питання: "Ні, ні"», - зауважив Залужний.

 

Україні потрібна авіація та більше снарядів. За словами Залужного, про ці потреби він говорить зокрема з головою Об'єднаного комітету начальників штабів США Марком Міллі.

«У нас є домовленість: 24/7, ми на зв'язку. Тому іноді я можу зателефонувати і сказати: "Якщо я не отримаю 100 000 снарядів за тиждень, загине 1000 людей. Станьте на моє місце», - сказав Залужний, додавши, що Міллі розділяє усі його побоювання.

 

«Але не Міллі вирішує, чи отримаємо ми літаки, чи ні. І поки це рішення приймається, в очевидній ситуації, щодня гине багато людей — дуже багато. Просто тому, що рішення ще не прийнято», − наголосив Головнокомандуючий ЗСУ Залужний.

 

Генерал Залужний відповів на ядерні погрози росії і заявив, що це його не зупинить на шляху до звільнення всіх українських територій.

Найгірший сценарій, який може розглядати головнокомандувач ЗСУ, — це загроза ядерного удару росії. Також, за даними розвідки, росіяни можуть готувати теракт на окупованій Запорізькій АЕС.

Однак Залужний різко відповів на погрози рф та диктатора педофіла путіна.

 

«Мене це зовсім не зупиняє, ми робимо свою роботу. Всі ці сигнали чомусь надходять ззовні: «Бійтеся ядерного удару». Ну що, нам здаватися?» – зауважив Головнокомандувач Валерій Залужний.

 

А тепер задайте ЗАПИТАННЯ президенту — верховному головнокомандувачу ЗСУ Зеленському (Янелоху-Боневтіку), який ЗДАВ південь України на поталу ворогу: що йому сниться по ночам, коли «звільнення кожного метру землі на півдні України дається великою кров’ю українців», коли «щодня гине багато людей  дуже багато»?  

 

Результати розслідування офіцерської організації «Український «СМЕРШ» («СМЕРТЬ РАШИСТАМ» — «Караючий Меч Арея») про  злочинну здачу  Зеленським півдня України читайте у матеріалі, які  опубліковані під заголовком «Президент Зеленський і здача півдня України: злочинна недбалість чи державна зрада?», а також у матеріалі «Генерали проти «Вовчиці» або поза «трьох мавп» щодо здачі півдня України» (див. тут:

 

ЗАПИТАННЯ до Зеленського («Янелоха»—«Боневтіка»):

 

1). Коли прибудеш в ДБР, СБУ і офіс ГПУ із зізнанням у скоєнні злочинів проти України і Народу, зокрема, як провалив оборонні замовлення; скоротив, роззброїв і не фінансував належним чином ЗСУ; залишив без надійної охорони  аеродром в Гостомелі і без охорони аеропорт в Києві, ЗДАВ без супротиву  південь України педофілу путіну?

Нагадую Зеленському обставини, які пом’якшують покарання: з'явлення із зізнанням, щире каяття або активне сприяння розкриттю кримінального правопорушення;  добровільне відшкодування завданого збитку або усунення заподіяної шкоди.

  

2). Коли зачитаєш в парламенті заяву про добровільну відставку з поста Президента України, якого ти НЕ ГІДНИЙ займати?

    

ЗВЕРНЕННЯ до саміту НАТО у Вільнюсі:

 

НАТО, перестань боятися педофіла путіна! Стань нарешті справжнім бойовим Альянсом!

 

НАТО, перестань бути заручником у воєнного злочинця, психопата-педофіла, бункерного фюрера путіна!

 

НАТО, прийми на саміті у Вільнюсі резолюцію, що твоя мета — це Перемога України, відновлення її територіальної цілісності в кордонах 1991 року, визнаних ООН і воєнна поразка росії — країни агресора.

Встановіть для України, яка захищає НАТО і Європу від агресії росії,  спрощені умови набуття Україною членства в Альянсі.

 

НАТО, вислови ультиматум країні-члену Альянсу Угорщині (прем’єр-міністр Віктор Орбан) за підтримку росії — держави агресора і разом з ЄС введіть проти Угорщини і Орбана жорсткі санкції і розпочніть розслідування його корупційних зв’язків з росією (читайте «Шпигуни і диверсанти» чекіста путіна в НАТО, ЄС і Ватикані».

 

НАТО (США!), невідкладно надай Україні винищувачі F-16 (наші пілоти уже їх освоїли не гірше, ніж американські), бронетехніку, ракети не обмеженої дальності, іншу зброю і боєприпаси, які просить Головнокомандувач ЗСУ генерал Валерій Залужний і ми в цьому році знищимо російських загарбників-окупантів, звільнимо  всі наші окуповані території і змусимо фашистську росію підписати Акт про повну і беззастережну воєнну капітуляцію, як нацистську Німеччину у травні 1945 року.

 

СЛАВА УКРАЇНІ! СЛАВА ЗСУ! ГЕРОЯМ СЛАВА! Смерть ворогам!!!

 

Григорій ОМЕЛЬЧЕНКО, Герой України, кавалер ордену ООН «Діяння на благо народів», медалі ЄС “Європа – союз цінностей”, народний депутат України ІІ-VІ скликань, член ПАРЄ (2006-2010), почесний голова СОУ, генерал-лейтенант