Міжнародний ордер на арешт путіна - сигнал росіянам на його ліквідацію-2

18:47, 20.03.2023
Міжнародний ордер на арешт путіна - сигнал росіянам на його ліквідацію-2

Сі Цзіньпін таки потиснув руку путіну. (Фото АР)

Завершення. Початок читайте за посиланням

 

Зауважу, що путін є небезпечним свідком для корумпованих і завербованих політиків  Заходу (Меркель, Саркозі, Макрон, Орбан та сотні депутатів  європейських парламентів, міністрів, партійних і громадських діячів Європи),  які були куплені з потрохами за бабло російського Газпрому  і завербовані спецслужбами росії  як шпигуни і агенти впливу Москви.

 

Наголошую, що політики росії і Заходу кровно зацікавлені, щоб путін НЕ ДОЖИВ до Суду.

 

З видачою міжнародного ордеру на арешт путіна шанси на його фізичне знищення значно збільшилися.

 

Ознайомтеся зі статтею «Диверсант-шпигун чекіста Путіна в Євросоюзі і НАТО».

 

                                     Резидент путін і його агенти впливу в НАТО і ЄС Меркель і Макрон

 

Впродовж дев’яти років (!) я з членами нашої команди і закордонними друзями робили все від нас залежне, щоб МКС видав ордер на арешт президента рф путіна. Перший крок у цьому напрямку я зробив ще 7  березня 2014 року, коли офіційно направив керівникам СБУ і ГПУ заяву про порушення кримінального провадження щодо путіна як організатора вчинення злочинів проти миру, безпеки людства, міжнародного правопорядку та розв’язання агресивної війни проти України. Вимагав оголосити путіну підозру, обрати  запобіжний захід  тримання під вартою і оголосити його у міжнародний розшук. 

 

Впродовж всіх цих років я неодноразово публічно ставив це питання перед президентами Порошенком і Зеленським та генеральними прокурорами і керівництвом СБУ, направляючи їм відповідні заяви, які друкували ЗМІ.

 

Детально про це ви можете прочитати, наприклад, у статті під  заголовком «Агресорам – по заслугам: є всі підстави притягнути Путіна до міжнародної кримінальної відповідальності» (Україна молода, 14.09.2016).

 

Маючи практичний досвід слідчої і оперативно-розшукової роботи в МВС і СБУ та міжнародні зв’язки, я пропонував Генеральним прокурорам свою  допомогу (в якості слідчого, консультанта, радника) у розслідуванні злочинів, вчинених путіним. Сподівався на плідну співпрацю. Відповіді на свою пропозицію — не отримав. Тепер знаю чому…

 

Знайдіть час ознайомитися з зазначеною публікацією. Ви багато чого дізнаєтеся і зрозумієте…

 

Видання «Українського репортеру» 2 квітня минулого року розмістило замітку «У світі виношують план арешту Путіна» і нагадало читачам про мою публікацію чотирьохрічної давнини (18.03.2018 р.) «Григорій Омельченко: «Путін може закінчити життя, як Чаушеску, Хусейн або Каддафі» (прочитайте статтю, вона проллє світло на деякі події минулого, сьогодення і їх зв’язок…).

 

Я неодноразово направляв в ООН, ПАРЄ, ОБСЄ і Міжнародний кримінальний суд матеріали про злочини проти миру, людяності, людства, міжнародного правопорядку, вчинені президентом рф путіним і просив вжити відповідних економічних, фінансових, політичних і юридичних санкцій, які б зупинили воєнного злочинця і вбивцю путіна.

 

Тричі направляв в ООН юридичні обгрунтування фізичного знищення путіна за аналогією ліквідації міжнародного терориста Усами бен Ладена, яка світом визнана законною і правомірною, як вчинена в стані необхідної оборони.

 

Але там грали у велику геополітику і заробляли мільярдні кошти на крові  українців, що привело до 24-го лютого — початку Третьої світової війни, у якій Україна рятує колективного боягуза НАТО і всю цивілізацію від ядерної пожежі, яку погрожує розпалити психопат путін…

 

Вдячний колегам-слідчим ГПУ і СБУ, які безпосередньо встановлювали докази воєнних злочинів путіна та моїй добре знайомій Карлі дель Понте  (колишня Генеральна прокурорша Швейцарії, прокурор Міжнародного  трибуналу по колишній Югославії, який розслідував військові злочини в ході Балканських конфліктів) за співпрацю і дружбу.  

 

                             Цюріх, 1999 р. Карла дель Понте і Григорій Омельченко.

 

Більше про це у моїй статті за 5 квітня 2022 р. «Українська операція “Лють меча Арея”: знищимо москальський фашизм-нацизм — врятуємо  цивілізацію».

 

У публікації я наголошував, що Міжнародний кримінальний  суд  зобов’язаний видати ордер на арешт глави держави-агресора путіна.

Чекати довелося майже рік…

 

Хто буде дружити з викрадачем, гвалтівником і вбивцею дітей?!

 

Морально-політична сторона ордеру МКС на арешт президента росії путіна не менш пекуча, ніж юридична. 

 

Вперше в історії людства МКС видав ордер на арешт президента країни, яка є членом Ради безпеки ООН, володіє ядерною зброєю, що вчинила ЗЛОЧИН АГРЕСІЇ проти незалежної суверенної України, яка добровільно відмовилася від ядерної зброї під гарантії безпеки російської федерації, США і Великої Британії.

 

Україна є засновницею ООН разом зі США, СРСР, Великою Британією, Китаєм, Францією та іншими країнами переможницями у Другій світовій війні над нацистською Німеччиною.

 

Російська федерація ніколи не була засновником ООН. Вона отримала місце в ООН і Раді безпеки з правом вето в незаконний шахрайський спосіб.

 

На думку Генерального прокурора України Андрія Костіна: «Світові лідери тричі думатимуть, перш ніж тиснути йому руку або сідати з ним за стіл переговорів. Світ отримав сигнал, що російський режим є злочинним і його керівництво та поплічники будуть притягнуті до відповідальності. Це історичне рішення для України та всієї системи міжнародного права».

 

Цікаво, чи прибуде тепер лідер комуністичного Китаю Сі Цзіньпін з офіційним візитом в Москву і чи зміниться його ставлення до путіна?

 

Чи потисне він руку кривавому психопату путіну — організатору викрадень, гвалтувань і вбивств дітей? Як при цьому Сі буде себе морально почувати?

 

Чи буде Сі Цзіньпін вести переговори з  путіним, який є офіційно підозрюваним у вчиненні тяжкого міжнародного злочину, на якого  виданий ордер на арешт, а очолювана ним країна цивілізованим світом визнана державою терористом?

 

Як довго Сі Цзіньпін буде носитися (як дурень з торбою) зі своїм так званим «мирним планом»?

 

Чи скотиться Сі в прірву міжнародної політичної ганьби, ставши на сторону країни-агресорки, кривавого московського фюрера?

 

Чи буде Сі поставляти московському фюреру летальну зброю і боєприпаси, ставши таким чином юридичним співучасником кривавих  злочинів путіна?

 

І взагалі, хто тепер з лідерів Європи і Америки буде зустрічатися і розмовляти з воєнним злочинцем путіним, руки якого по лікті в крові?

 

Лише такі ж злочинці і моральні уроди як і путін.

   

Вкотре від імені нашої організації «Караючий Меч Арея» ЗАСТЕРІГАЮ керівників держав "формату Рамштайн" і особливо президентів США і України Джо Байдена і Володимира Зеленського:

 

НІЯКИХ переговорів з воєнним злочинцем путіним! Ніяких! Ні за яких обставин! Лише фізичне  усунення путіна від влади (в тому числі, шляхом вбивства, отруєння) — це єдина запорука не дати кремлівському фюреру розпочати ядерну війну.

 

Після видачі МКС ордеру на арешт президента росії путіна керівники держав "формату Рамштайн" повинні НЕГАЙНО підписати Договір про створення військово-політичного союзу з Україною (юридично утворити антипутінську військову коаліцію) і визначити стратегічну мету у цій війні.

 

Мета антипутінської коаліції повинна передбачати:

 

1) повну і беззастережну капітуляцію російської федерації (за аналогією капітуляції нацистської Німеччини у травні 1945 року);

2) взяття зобов’язань щодо своєчасного надання Україні необхідної військової, технічної, матеріальної, медичної, фінансової та іншої допомоги;

3) невідкладне надання Україні зброї, яка забезпечить в цьому році повний розгром російських військ і отримання Перемоги, що позбавить московського фюрера можливості вести проти України "затяжну війну" впродовж декількох років "на виснаження";

4) звільнення окупованих територій і відновлення територіальної цілісності України в кордонах 1991 року, визнаних ООН;

5) повне відшкодування Україні збитків, нанесених російською агресією;

6) виключення російської федерації зі складу ООН і ОБСЄ;

7) встановлення заборони російській федерації мати ядерну зброю та іншу зброю масового знищення, запровадивши на першому етапі жорсткий постійний контроль НАТО за її зберіганням з метою недопущення її використання.

 

Акт капітуляції підписують представники російської влади (які не вчинили злочинів агресії проти України) без участі путіна (який на момент підписання повинен бути арештований, повішений або вбитий), Україна як країна Переможець і лідери країн "антипутінської коаліції". 

 

Нагадую, що в силу свого характеру і психотипу  президент росії путін:

 

1) ні за яких обставин добровільно у відставку НЕ піде. Владу нікому НЕ передасть ні під які гарантії особистої безпеки;

2) ніколи НЕ визнає себе переможеним, НЕ змириться з поразкою і на поступки НЕ піде;

3) окупаційні війська з території України, включаючи Крим, добровільно НЕ виведе.

 

Будь який з цих кроків путіна — це його одночасна політична і фізична  смерть.

 

Про психічний стан здоров’я путіна (висновки психологів і психіатрів див. тут.

 

Перемога України і Західної цивілізації — це  повний розгром російської армії і примушення російської федерації до беззастережної капітуляції. І ніяких інших варіантів!

 

Комісія ООН, «засліплена російськими грошима»

 

Незалежна міжнародна комісія з розслідування подій в Україні, яка діє під керівництвом ООН, не побачила доказів геноциду українців (мабуть  захворіли «курячою доларовою сліпотою»). Голова комісії Ерік Месе заявив The Guardian, що вони "не виявили геноциду на території України". Але, за його словами, "є деякі аспекти, які можуть спричинити питання" про можливий геноцид. Це при тому, що у своєму ж звіті ООН згадує про те, як росіяни катували чоловіка за українську мову.

 

Зауважу членам Комісії ООН, «засліплених доларами», що злочини вчинені путіним в Україні не зрівняні зі злочинами, скоєними Мілошевичем в Косово. Те, що було виявлено в Бучі, Ірпені, Гостомелі та інших містечках і селах Київської області після звільнення їх від російських окупантів не підлягає визначенню і розумінню!

 

Тисячі мирних людей різного віку, діти, неповнолітні — вбиті, розшматовані, закатовані, згвалтовані (в тому числі 10-12-річні дівчатка і навіть —немовлята!), розстріляні з зав’язаними руками і очима (серед них і діти), вбиті з особливим звірячим садизмом, масові поховання по декілька сотень в одній могилі, присипаній землею. Над тілами згвалтованих і розстріляних дівчат і жінок москальські нелюди глумилися — їздили по них танками…

 

І після всього цього голова комісії Ерік Месе заявляє, що "вони не виявили  геноциду на території України". Це ж якими треба було бути Еріку Месе і членам Комісії  «сліпими», щоб не побачити масових вбивств українців!

 

Сотні свіжих могил дітей, жінок, людей похилого віку в Ірпені, вбитих російськими окупантами / Фото The New York Times. Це —Аушвіц, Сребрениця, Руанда, Геноцид ХХІ століття разом взяті!

 

Радник ОП Михайло Подоляк заявив, що не здивований поведінкою ООН. Адже якої об'єктивності можна очікувати від організації, якщо заступник генсека ООН – генерал-лейтенант спецслужб росії Володимир Воронков, який відповідає за напрямок "боротьби з тероризмом".

 

Ми з вами розуміємо що таке міжнародні інституції. На жаль, вони просякнуті російськими грошима, російським впливом і часто виступають неформальними лобістами росії чи пробують замаскувати злочини, які скоює росія, – наголосив Подоляк.

 

Він справедливо зауважив, що це стосується не лише ООН, а й інших міжнародних організацій. Після перемоги України потрібно буде домагатися їхнього переформатування.

 

Подоляк підкреслив, що геноцид та воєнні злочини російських військових зафіксовані – є дуже багато доказів в рамках кримінальних справ.

 

У звіті Комісії ООН, яке опублікували 16 березня 2023 року, зазначено, що російська влада вчинила широкий спектр порушень міжнародного права в галузі прав людини та міжнародного гуманітарного права в різних регіонах України. І багато з цих порушень є ВОЄННИМИ ЗЛОЧИНАМИ. 

 

Зокрема атаки на цивільних жителів та об'єкти енергетичної інфраструктури, умисні вбивства, незаконне позбавлення волі, тортури, зґвалтування та інші види сексуального насильства, а також незаконне переміщення та депортація дітей.

 

Комісія ООН рекомендує розслідувати всі порушення та злочини та притягувати винних до відповідальності або на національному, або на міжнародному рівні. Вона закликає до всеосяжного підходу до відповідальності, який включає як кримінальну відповідальність, так і право жертв на встановлення істини, відшкодування збитків та неповторення, – мовиться у повідомленні Комісії ООН.

 

Заявляю, що на сьогодні Офіс Генерального прокурора України надав МКС достатньо доказів для оголошення вищому військовому і політичному  керівництву російської федерації на чолі з президентом путіним ПІДОЗРИ у вчиненні таких злочинів: a) злочин геноциду; b) злочини проти людяності; c)  воєнні злочини; d) злочин агресії (ст. 5 Статуту) і видачі ордерів на їх АРЕШТ.

 

Сподіваюся, що МКС не буде зволікати з прийняттям процесуальних рішень щодо російських воєнних злочинців, оголосить їм підозри і видасть ордери на їх арешт. Зауважу, що у випадку супротиву підозрюваних при затриманні, вони підлягають фізичному ЗНИЩЕННЮ як Усама бен Ладен.     

 

Потрібний Міжнародний спеціальний трибунал

 

На моє глибоке переконання як правника, НЕОБХІДНО НЕГАЙНО створювати  Міжнародний спеціальний трибунал для розслідування воєнних злочинів, вчинених російською федерацією, її президентом путіним і вищим  військово-політичним керівництвом, а також самопроголошеним  президентом Білорусі лукашенком і його воєначальниками.

 

Ще 19 січня Європейський парламент проголосував резолюцію, яка закликає до створення спеціального міжнародного трибуналу для переслідування злочину агресії росії проти України. Євродепутати вважають, що спеціальний  трибунал повинен притягнути до відповідальності не лише президента рф путіна, а й самопроголошеного президента Білорусі лукашенка і військово-політичне керівництво Білорусі.

 

23 січня Рада міністрів ЄС підтримала українську ініціативу щодо створення міжнародного трибуналу з покарання винних за злочини, вчинені росіянами в Україні.

 

Спеціальний трибунал для суду над рф можна створити хоч завтра, доказів її злочинів зібрано достатньо. Але на це немає політичної волі, заявив генеральний прокурор Латвії Юріс Стуканс, повідомляє LSM.

 

«Випадок України унікальний у тому сенсі, що з першого дня служби і  міжнародні інституції фіксували ці злочини. Кількості доказів достатньо, щоб можна було говорити про розгляд справ», – заявив він.

 

Попри це, світова спільнота поки що не готова підписати угоду про створення спецтрибуналу, – зауважив Стуканс.

 

«На жаль, країни поки що не готові підписати угоду. Міжнародному співтовариству якнайшвидше необхідно домовитися про створення спеціального трибуналу над російською федерацією», – наголосив Генпрокурор Латвії.

 

Коаліція, яка підтримує створення спеціального трибуналу для Росії за злочин агресії, поки не дійшла згоди щодо його формату та намагається взяти до уваги позицію України

 

Про це заявив єврокомісар з питань юстиції Дідьє Рейндерс під час спілкування з журналістами у Львові на полях конференції Unitedfor Justice.

 

Рейндерс відзначив, що у групі з 29 країн, які обговорюють формат майбутнього трибуналу, є чітке зобов’язання притягнути до відповідальності винуватців злочину агресії, “але яким є рішення – про це йде дискусія. На цей момент немає спільної згоди, яким буде точне рішення. Чи це спеціальний, чи гібридний трибунал, чи інше рішення – на столі багато можливостей”, – зауважив Рейндерс.

 

Панове ліберали-демократи Євросоюзу, а може досить «тягати кота за хвіст» і гратися у так званих «хороших росіян», понад 80% яких підтримує путіна і війну рф проти України?! Хороший москаль – мертвий москаль!

 

Негайно підписуйте угоду про створення Міжнародного спеціального  трибуналу для розслідування воєнних злочинів рф, президента путіна, вищого політичного і військового керівництва росії, а також  самопроголошеного президента лукашенка і військового керівництва Білорусі у зв’язку з вчиненням ними ЗЛОЧИНУ АГРЕСІЇ проти незалежної суверенної України, як того вимагає генеральний прокурор Латвії Юріс Стуканс.

 

Доказів для розгляду кримінальних справ зібрано достатньо, щоб постановити обвинувальний вирок воєнним злочинцям росії на чолі з московським фюрером путіним, які вчинили злочин агресії проти України і  засудити їх до довічного ув’язнення.

 

Для путіна необхідно зробити виключення – повісити як нацистських злочинців Німеччини і диктатора Іраку Саддама Хусейна. 

 

Думаю, що це буде гуманно і справедливо по відношенню до багатотисячних  жертв кривавого путіна по всьому світу…   

 

 Григорій ОМЕЛЬЧЕНКО, Герой України, кавалер ордену ООН «Діяння на благо народів», медалі ЄС “Європа – союз цінностей”, народний депутат України ІІ-VІ скликань, член ПАРЄ (2006-2010), почесний голова СОУ, генерал-лейтенант