Захисники України є гідними нащадками поколінь славних предків

18:07, 31.12.2022
Захисники України є гідними нащадками поколінь славних предків

Віктор Ющенко звернувся до захисників України. (facebook.com/president.ukraine)

Дорогому Українському Захиснику!

 

Для мене велика приємність і честь звертатися до всіх Вас у часи, коли кожен день, кожна хвилина Вашого життя – це запекла боротьба за Бахмут, Берестове, Кремінну, Херсонщину, Миколаївщину, Запоріжчину... за Україну та її незалежність, за демократію та свободу європейського континенту.

 

Кожен удар Вашого серця, кожен Ваш крок і рішення, кожне врятоване життя, кожна хвилина і кожна година цієї битви назавжди визначатимуть історію України.

 

Ми ніколи не забудемо і не дамо забути нашим дітям те, що Ви робите для свободи України, для кожного з нас, і яку ціну Ви за це платите.

 

За останні 350 років ця війна є 24-ю війною росії проти України. Ми знаємо свого ворога і чітко усвідомлюємо, чому саме його метою є знищення України. Вільна, незалежна, демократична та процвітаюча Україна серед інших країн ЄС є найгіршим кошмаром путіна та росії. Але раби не мають шансів проти вільних людей.

 

Лише у ХХ столітті Україна шість разів проголошувала свою незалежність і п’ять разів її втрачала. Ми втрачали незалежність через зовнішню агресію і через те, що в більшості випадків Україна була один на один зі своїми ворогами. Але зараз інші часи – весь цивілізований світ на нашому боці і допомагає нам в цій жорстокій війні проти росіі.

 

Ви – справжні й гідні нащадки поколінь наших славних предків, які мріяли про вільну та незалежну Україну. Ви - серед тих, хто сьогодні здійснює цю мрію. Ви є найкращим прикладом, натхненням і джерелом Сили для всіх Українців, які потерпають від війні та мріють про перемогу.  

 

Разом з Вами ми сумуємо за втратою Ваших бойових побратимів і святкуємо кожну Вашу перемогу!

 

Ваша мужність, жертовність і відвага вже стали легендою. Ваші звитяги вивчатимуть військові історики з усього світу і прославлятимуть покоління українців, які прийдуть за нами. Ви наша сила, слава і гордість!

 

Ви - ті, хто щохвилинно наближають нашу перемогу!

 

Шановні захисники України, ми - переможемо! Ми дійсно перша армія світу. Тому що Міць і Силу армії вимірюють в першу чергу не кількістю танків, а силою Духу!!! А Ви дали чітко зрозуміти цим "духовним скрєпам": вони скільки завгодно можуть місити танками землю українського Донбасу, але до Голлівуду їм так само далеко, як і їхнім ракетам з їхніми махами.

 

Дорогий Український народе, дорогі співвітчизники, на порозі нашого дому новорічна година. Минає надважкий 2022 рік. Я дуже хочу, щоб в цю мить кожен з нас глибоко, найглибше усвідомив: ми всі є часткою України і ми всі відповідальні за неї.

 

Слава кожному з Вас!

Слава Україні!

 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Бог на нашому боці: Залужний привітав українців з Новим роком і Різдвом