В Ізюмі держзрада: колишній мер, депутати та екс-міліціонер співпрацюють із окупантами

15:02, 25.03.2022
В Ізюмі держзрада: колишній мер, депутати та екс-міліціонер співпрацюють із окупантами

Російські окупанти варварськи знищуюють історичний меморіал пам’яті Другої світової війни на горі Крем’янець в Ізюмі. (facebook.com/max.strel.9)

Колишній мер Ізюма Харківської області Олександр Божков разом із поплічниками розпочав співпрацю з російськими окупантами. Зокрема, зрадники інформують РФ про розташування військ ЗСУ.


Як інформує Україна молода, про це повідомив  у Facebook керівник управління молоді, спорту та іміджевих проєктів Ізюмської міської ради Максим Стрельник. 

 

Зокрема, посадовець оприлюднив на своїй сторінці звернення до мешканців мера Ізюма Валерія Марченка. 


За його словами, українська армія героїчно захищає місто від спроб російських військ форсувати Сіверський Донець і повністю окупувати Ізюм. Втім, у «самому місті зараз відбувається злочин – державна зрада». 


«Депутати Анатолій Фомичевський і Юрій Козлов, разом з колишнім працівником міліції Владиславом Соколовим та ексмером Олександром Божковим розпочали співпрацю з російськими окупантами», – повідомив мер Ізюма.

 

 

За словами посадовця Стрельника, зрадники надають російській стороні інформацію про розташування військ Збройних сил, доносять інформацію про місцевих активістів, підприємців, військовослужбовців Тероборони та членів їхніх сімей.

 

Крім того, збирають персональні дані людей, які залишилися в місті, нібито для видання гумдопомоги.


«Вони свідомо дезінформують ізюмчан, які перебувають в місті без жодних засобів зв’язку, про те, що, начебто державна і міська влада здала Київ, Харків та Ізюм і закликають всіх, хто перебуває в блокадному місті, співпрацювати з російськими окупантами», – повідомив він.


Нагадаємо, що біля Ізюма військові збили два ворожі літаки. Під час героїчної оборони Ізюма знищили чимало окупантів. 


Як повідомляла УМ, 24 березня в армії рф стався курйоз: російські гелікоптери обстріляли власні позиції, знищивши досить велику кількість своїх солдат та військової техніки.