Як виробляють та чим корисний заводський квас
Небагато сімей знаходять час для приготування домашнього квасу. Більшість українців віддають перевагу покупній продукції в ПЕТ-тарі, виготовленій на українських заводах. >>
Млинці без дріжджів з вершками (Смачна країна з Костянтином Грубичем)
Прихильники бездріжджового тіста можуть сміливо взяти цей рецепт на замітку, оскільки ідея здорового харчування тут не знижує високі кулінарні якості.
Як приготувати тоненькі млинці з ніжним вершковим смаком повідав ютуб-канал «Смачна країна з Костянтином Грубичем».
Інгредієнти:
- вершки - 500 мл;
- вершкове масло - 125 г;
- жовтки - 2 шт;
- борошно - 200 г;
- цукор - 50 г;
- сіль - 10 г;
- олія - 50 мл.
Відділіть жовтки від білків, з’єднайте їх з цукром та м’яким маслом і збийте міксером.
Далі більшу частину вершків спочатку змішайте з борошном, а потім ще разом збийте разом із першою сумішшю.
Решту вершків необхідно підігріти у каструльці на маленькому вогні, постійно помішуючи. Потім дайте їм охолонути, збийте з тістом і залиште на півгодини.
Пекти млинці слід на розігрітій сковорідці, змащеній олією.
Читайте також рецепт оригінальних печінкових млинців.
Небагато сімей знаходять час для приготування домашнього квасу. Більшість українців віддають перевагу покупній продукції в ПЕТ-тарі, виготовленій на українських заводах. >>
Цей спосіб запікання молодої курочки увійшов до книги «Як добре й здорово варити», що була надрукована у Коломиї майже 85 років тому >>
У селі Буша на Вінниччині цей рецепт дерунів називають «Сліпою рибою» >>
Багато рецептів, описаних античним кулінаром-гурманом Марком Ґавієм Апіцієм, вже встигли адаптувати сучасні майстри до наших реалій >>
Що не кажіть, але патриції Стародавнього Риму таки зналися на м’ясі. Принаймні рецепти із найдавнішої кулінарної книги, яку, за легендою, уклав античний повар-гурман Марк Ґавій Апіцій, тому красномовний доказ >>
У кожної господині, яка любить куховарити вдома, є щонайменше один варіант приготування двох страв з однієї курки >>