Як смачно приготувати курчат з грибами за галицьким рецептом
Цей спосіб запікання молодої курочки увійшов до книги «Як добре й здорово варити», що була надрукована у Коломиї майже 85 років тому >>
Млинці без дріжджів з вершками (Смачна країна з Костянтином Грубичем)
Прихильники бездріжджового тіста можуть сміливо взяти цей рецепт на замітку, оскільки ідея здорового харчування тут не знижує високі кулінарні якості.
Як приготувати тоненькі млинці з ніжним вершковим смаком повідав ютуб-канал «Смачна країна з Костянтином Грубичем».
Інгредієнти:
- вершки - 500 мл;
- вершкове масло - 125 г;
- жовтки - 2 шт;
- борошно - 200 г;
- цукор - 50 г;
- сіль - 10 г;
- олія - 50 мл.
Відділіть жовтки від білків, з’єднайте їх з цукром та м’яким маслом і збийте міксером.
Далі більшу частину вершків спочатку змішайте з борошном, а потім ще разом збийте разом із першою сумішшю.
Решту вершків необхідно підігріти у каструльці на маленькому вогні, постійно помішуючи. Потім дайте їм охолонути, збийте з тістом і залиште на півгодини.
Пекти млинці слід на розігрітій сковорідці, змащеній олією.
Читайте також рецепт оригінальних печінкових млинців.
Цей спосіб запікання молодої курочки увійшов до книги «Як добре й здорово варити», що була надрукована у Коломиї майже 85 років тому >>
У селі Буша на Вінниччині цей рецепт дерунів називають «Сліпою рибою» >>
Багато рецептів, описаних античним кулінаром-гурманом Марком Ґавієм Апіцієм, вже встигли адаптувати сучасні майстри до наших реалій >>
Що не кажіть, але патриції Стародавнього Риму таки зналися на м’ясі. Принаймні рецепти із найдавнішої кулінарної книги, яку, за легендою, уклав античний повар-гурман Марк Ґавій Апіцій, тому красномовний доказ >>
У кожної господині, яка любить куховарити вдома, є щонайменше один варіант приготування двох страв з однієї курки >>
Пісні страви можуть бути надзвичайно смачними, якщо для їхнього приготування використати перевірений часом рецепт >>