Як смачно приготувати курчат з грибами за галицьким рецептом
Цей спосіб запікання молодої курочки увійшов до книги «Як добре й здорово варити», що була надрукована у Коломиї майже 85 років тому >>
Вафельні трубочки з кремом (Готуйте смачно з Марією Макарчук)
Для родин, у яких підростає малеча, ці хрусткі апетитні трубочки стануть справжньою знахідкою, оскільки готуються дуже швидко і мають неперевершений смак.
Як з невеликої кількості продуктів приготувати гору солодощів, розповідає ютуб-канал «Готуйте смачно з Марією Макарчук».
Інгредієнти для тіста:
- яйця - 2 шт;
- цукор - 120 ;
- масло -150 г;
- борошно - 150 г;
- сіль - 1 г.
Інгредієнти для крему:
- згущене молоко - 300 г;
- вершки (33%) - 500 мл;
- горіхи - за бажанням.
До збитих з цукром яєць додайте розтоплене, але не гаряче масло, дрібку солі та борошно. У результаті повинно вийти тісто, подібне до густої сметани.
Вафлі випікаються при допомозі спеціальної вафельниці. Готові коржі ще теплими намотайте на валик кулінарної фольги так, аби вони набули форму трубочок.
Для крему просто збийте у міксері зварене згущене молоко та жирні вершки, викладіть усю масу до кондитерського мішечка і наповніть трубочки начинкою. Масляні краї за бажанням можна посипати подрібненими горіхами.
Дивіться також, як приготувати десерт «Пташине молоко».
Цей спосіб запікання молодої курочки увійшов до книги «Як добре й здорово варити», що була надрукована у Коломиї майже 85 років тому >>
У селі Буша на Вінниччині цей рецепт дерунів називають «Сліпою рибою» >>
Багато рецептів, описаних античним кулінаром-гурманом Марком Ґавієм Апіцієм, вже встигли адаптувати сучасні майстри до наших реалій >>
Що не кажіть, але патриції Стародавнього Риму таки зналися на м’ясі. Принаймні рецепти із найдавнішої кулінарної книги, яку, за легендою, уклав античний повар-гурман Марк Ґавій Апіцій, тому красномовний доказ >>
У кожної господині, яка любить куховарити вдома, є щонайменше один варіант приготування двох страв з однієї курки >>
Пісні страви можуть бути надзвичайно смачними, якщо для їхнього приготування використати перевірений часом рецепт >>