Рецепт смачного м’яса по-французьки з картоплею

19:14, 18.01.2022
Рецепт смачного м’яса по-французьки з картоплею

Порізана на порції печеня матиме особливо святковий вигляд, якщо кожен шматочок викласти на лист салату і притрусити свіжою зеленню.

Кулінарний витвір французького повара Урбена Дюбуа не втрачає своєї популярності кілька століть поспіль.

 

Сьогодні, напевно, вже не знайдеться кухаря, який би не створив власну варіацію на тему цього блюда. 

 

Ютуб - канал "Все просто" не став винятком і пропонує один з найшвидших способів приготування натуральної м’ясної страви.

 

Інгредієнти:

 

- биток свинини - 500 г;

- цибуля              - 400 г; 

- картопля           - 500 г;

- твердий сир      - 200 г;

- майонез            - 3 ст. л.

           

М'ясо наріжте пластами товщиною 1 см, легенько відбийте, викладіть на змащене олією деко і посипте сіллю та меленим перцем.

 

Зверху щільно викладіть тоненькі кільця цибулі.

 

Картоплю теж нарізають кільцями завтовшки 3-5 мм і рівномірно розкладають окремим шаром.

 

Твердий сир натріть на крупній терці, перемішайте з майонезом і покрийте цією сумішшю поверхню блюда.

 

Випікають м'ясо по-французьки 50-60 хвилин при температурі 180 градусів.

 

Порізана на порції печеня матиме особливо святковий вигляд, якщо кожен шматочок викласти на лист салату і притрусити свіжою зеленню.