Суд розпочав розгляд апеляційної скарги на запобіжний захід Чорновол

13:42, 24.04.2020
Суд розпочав розгляд апеляційної скарги на запобіжний захід Чорновол

16 квітня Печерський суд обрав Тетяні Чорновол запобіжний захід у вигляді цілодобового домашнього арешту

Київський апеляційний суд почав розгляд апеляційної скарги захисту на застосування цілодобового домашнього арешту до колишнього нардепа Тетяни Чорновол, яку підозрюють у справі про підпал партійного офісу у центрі Києва та смерті людини 18 лютого 2014 року, за часів Майдану.

 

Про це інформує УМ з посиланням на пресслужбу Київського апеляційного суду.

 

“Засідання щодо розгляду апеляційної скарги захисту на застосування цілодобового домашнього арешту до колишнього нардепа Тетяни Чорновол розпочалося”, — зазначили у пресслужбі.

 

Нагадаємо, Печерський районний суд Києва відправив під цілодобовий домашній арешт колишнього нардепа Тетяну Чорновол, яку підозрюють у справі про підпал партійного офісу у центрі Києва та смерті людини 18 лютого 2014 року, за часів Майдану. 

 

Як повідомляла УМ, 28 січня новопризначений заступник голови Державного бюро розслідувань Олександр Бабіков заявив, що ніколи не був адвокатом президента-втікача Віктора Януковича і ніяк не може втручатися у розслідування справ Майдану.

 

Розгляд апеляційної скарги про обрання запобіжного заходу екснардепу Тетяні Чорновол запланований у Київському апеляційному суді в четвер, 23 квітня.

 

Обшуки ДБР у будинку Чорновол і оголошення їй підозри в умисному вбивстві внаслідок підпалу офісу партії регіонів у 2014 році, гостро розкритикував міністр МВС Арсен Аваков.

 

16 квітня Печерський суд обрав Тетяні Чорновол запобіжний захід у вигляді цілодобового домашнього арешту з носінням електронного браслета. Суд також поклав на неї обов’язки здати свої документи для виїзду за кордон тощо.