У Харкові протаранили швидку на легковику: троє загиблих

10:05, 11.04.2020
У Харкові протаранили швидку на легковику: троє загиблих

Автомобіль "Daewoo Sens" буквально протаранив карету швидкої у Харкові. (Фотополіції Харківської області)

Жахлива аварія сталася поблизу 5-го кілометру кільцевої дороги у місті Харкові в ніч на суботу. Легковик «Daewoo Sens» виїхав на зустрічну смугу, де зіткнувся з каретою швидкої медичної допомоги.

 

Внаслідок зіткнення легкового автомобіля і швидкої допомоги загинули троє людей, ще чотирьох госпіталізовано.

 

Як повідомляє поліція Харківської області, ДТП сталася 10 квітня близько 22:00.

 

На місці аварії слідчі і оперативники з’ясували, що легкове авто під керуванням 27-річної жінки, яке рухалося зі сторони вулиці Олександра Зубарєва в напрямку проспекту Гагаріна, виїхало на зустрічну смугу, де зіткнулося з каретою швидкої медичної допомоги.

 

 

В результаті ДТП 27-річна водійка та 33-річний пасажир автомобіля "Daewoo Sens", а також 55-річний водій швидкої загинули на місці події.

 

Крім того, 33-річний пацієнт, два санітари 48 та 38 років а також 40-річний фельдшер, які перебували в кареті швидої, із різними травмами доставлені до медичного закладу.

 

В суботу вранці слідчі поліції відкрили кримінальне провадження за фактом аварії з трьома загиблими за ч.3 ст. 286 ККУ (порушення правил безпеки дорожнього руху). 

 

Як повідомляла «УМ», медики перебувають на передовій боротьби з COVID-19 і переживають надмірний стрес, тривожність, депресивні та інші негативні емоційні стани.

 

Міністр охорони здоров’я Максим Степанов змушений констатувати, що медичні працівники продовжують заражатися коронавірусом в Україні: наразі інфіковано 334 медичних працівника.