Справу по хабарництву лікарів Наумова і Чернявського перенесли через хворобу судді

20:25, 04.12.2019
Справу по хабарництву лікарів Наумова і Чернявського перенесли через хворобу судді

Петро Олексюк через суд намагається покарати лікарів-хабарників (скріншот відео)

У Печерському районному суді міста Києва не відбулося засідання у справі лікарів-хабарників Валерія Наумова та Віктора Чернявського через хворобу судді Світлани Смик.

Про те, що суддя Світлана Смик перебуває на лікарняному з 29 листопада, учасники засідання дізналися лише після того, як прийшли до суду.

Адвокат Масі Найєм, який представляє в суді інтереси потерпілого, Петра Олексюка, нагадав, що суд за понад 8 місяців не приступив до розгляду справи.

"23.03.2019 обвинувальний акт по кримінальному провадженню відносно лікарів Чернявського В.А. та Наумова В.Л. надійшов до Печерського районного суду м. Києва.

Перше підготовче судове засідання призначено було на 07.08.2019, яке не відбулось і було перенесено аж на 04.12.2019.

Наразі, сьогодні 04.12.2019 судове засідання також не відбулось у зв’язку з перебуванням судді на лікарняному з 29.11.2019", - написав Масі Найєм у Facebook.

В адміністрації суду не змогли повідомити, коли буде призначено наступне засідання суду в справі лікарів-хабарників.

У коментарі журналістам Петро Олексюк, за групу інвалідності для якого обвинувачені намагалися отримати півтори тисячі доларів, нагадав, що у сепні цього року попереднє судове засідання зірвали адвокати Валерія Наумова.

Як повідомляла "УМ", Валерія Наумова та Віктора Чернявського затримали 5 грудня 2018 року.

Нагадаємо, напередодні судового засідання Петро Олексюк заявив про тиск на нього через справу лікарів-хабарників із ЦВЛК та МСЕК.